Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

"Οι 15 πιο "καυτές" αθλήτριες του 2010!"..



'Οι αναφορές, τα αφιερώματα και οι συζητήσεις για το 2009 μπαίνουν σιγά σιγά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά οι Αμερικανοί αποδεικνύουν ότι είναι άκρως ευρηματικοί και...





διορατικοί όσον αφορά στον κόσμο των...


σπορ.

Και αυτό γιατί η ιστοσελίδα 'Bleacherreport.com' φιλοξένησε ένα άκρως ξεχωριστό αφιέρωμα, παρουσιάζοντας τις 15 πιο 'καυτές' αθλήτριες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τους 12 μήνες που έρχονται, με τις περισσότερες φυσικά από αυτές να προέρχονται από τις ΗΠΑ αλλά και να 'κόβουν την ανάσα'.



Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η Αμερικανίδα επικοντίστρια Άλισον Στόουκ είναι η πιο σέξι από τις αθλήτριες που αναμένονται να 'θέλξουν' με την απόδοσή τους μέσα στο... 2010, ενώ την τριάδα συμπληρώνουν δύο συμπατριώτισσές της, η Λίντσεϊ Βόν (σκι) και η Τζέσικα Τζίσιν (βόλεϊ).



Φυσικά, το τένις δεν θα μπορούσε να μην έχει ισχυρή παρουσία στο συγκεκριμένο κλειστό κλαμπ, με τις Βοσνιάκι , Αζαρένκα και Ντεμεντίεβα να φιγουράρουν μέσα στις 15 πιο εντυπωσιακές παρουσίες για την πρώτη χρονιά της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα.



Αναλυτικά, η λίστα με τις 15 πιο 'καυτές' αθλήτριες που αναμένεται να 'κλέψουν την παράσταση' το 2010:

15. Κέιτ Ουλάντερ (ΗΠΑ, Skeleton Racing)

14. Έλενα Ντεμεντίεβα (Ρωσία, τένις)

13. Πόλα Κρίμερ (ΗΠΑ, γκολφ)

12. Άννα Ρόουσον (ΗΠΑ, γκολφ)

11. Βικτόρια Αζαρένκα (Λευκορωσία, τένις)

10. Νάταλι Γκούλμπις (ΗΠΑ, γκολφ)

9. Μισέλ Βάι (ΗΠΑ, γκολφ)

8. Έλενα Βεσνίνα (Ρωσία, τένις)

7. Γκρέτσεν Μπλειερ (ΗΠΑ, σκι)

6. Ντανίκα Πάτρικ (ΗΠΑ, μηχανοκίνητος αθλητισμός)

5. Τάνιθ Μπέλμπιν (ΗΠΑ, καλλιτεχνικό πατινάζ)

4. Κάρολαϊν Βοζνιάκι (Δανία, τένις)

3. Τζέσικα Τζίσιν (ΗΠΑ, βόλεϊ)

2. Λίντσεϊ Βον (ΗΠΑ, σκι)

1. Άλισον Στόουκ (ΗΠΑ, στίβος)'


"

Κάνε και εσύ μια απλή ΔΩΡΕΑΝ εγγραφη στο ρικάρντο για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στους διαγωνισμούς. Σε ενημερώνουν συνέχεια για τους διαγωνισμούς τους για πολλά δώρα. Δωρεάν είναι τι το σκέφτεσαι? Απο κάτω είναι το ρικάρντο.