Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αφροδίτη Γεωργούση: Γυμνή η ερωμένη του Σκαρμούτσου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αφροδίτη Γεωργούση, νέα σύντροφος του Δημήτρη Σκαρμούτσου, έχει εμφανιστεί γυμνή σε ερωτικη ταινία δράματος και είναι γνωστή στους λάτρεις του είδους. Φωτογραφίες της γυμνής Αφροδίτης Γεωργούση.



Η Αφροδίτη Γεωργούση είναι η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Δημήτρη Σκαρμούτσου, σύμφωνα με την...

εφημερίδα Δημοκρατία. Ποια είναι η Αφροδίτη Γεωργούση και πώς γνωρίστηκε με τον σεφ;

Η Αφροδίτη Γεωργούση είναι ηθοποιός, καθώς αποφοίτησε από την δραματική σχολή πριν από περίπου 5 χρόνια. Το ζευγάρι Σκαρμούτσος-Γεωργούση είναι μαζί τους τελευταίους 2 μήνες και γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας.

Σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε παραδεχθεί πως δεν είναι μόνος αυτή την περίοδο. «Έχω το κορίτσι μου που είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί, δεν περνάμε πολλές ώρες μαζί γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο, αλλά αυτό την κάνει μοναδική», είχε πει σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο «σκληρός» κριτής του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Αφροδίτη Γεωργούση λατρεύει τα τατουάζ και τα ζώα, όπως και ο Δημήτρη Σκαρμούτσος, ενώ και οι δύο αποφεύγουν τα κοσμικά στέκια και προτιμούν πιο ήσυχα και όχι πολυσύχναστα μέρη.

Στο βιογραφικό της Αφροδίτης Γεωργούση υπάρχουν μικροί ρόλοι στις σειρές «Μίλα Μου Βρώμικα» και «Εντιμότατοι Κερατάδες» καθώς και ο ρόλος της σερβιτόρας στο ερωτική δραματική ταινία «Χώρα προέλευσης».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει επισημάνει πως η κοπέλα του κατανοεί πως έχει δύσκολο πρόγραμμα και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, προσθέτοντας: «αυτό είναι ένας λόγος για να μείνεις με έναν άνθρωπο: όταν καταλαβαίνει τις ανάγκες σου και δεν γίνεται πιεστικός. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα σε μία σχέση».





Εκτός από σύντροφος του Δημήτρη Σκαρμούτσου, η Αφροδίτη Γεωργούση είναι γνωστή και στους λάτρεις του γυναικείου φύλου, καθώς έχει επιδείξει πολλάκις τα πλούσια προσόντα της σε ταινίες.