Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Νέο «ροζ» βίντεο της άτακτης Κέντρα!!!

Μπορεί να είναι μόλις 25 χρονών αλλά φαίνεται πως το πρώην κουνελάκι του Χιού Χέφνερ και νυν σύζυγος του παίχτη του αμερικανικού φούτμπολ, Χανκ Μπάσκετ , Κέντρα Γουίλκινσον, ήταν πολύ «άτακτη» από μικρή.





Δυστυχώς όμως, το παρελθόν γύρισε για να κυνηγήσει την σέξι ξανθιά που πλέον είναι και μανούλα.



Ένα μόλις χρόνο μετά την δημοσίευση ενός....

πορνό βίντεο, το οποίο είχε γυρίσει όταν ήταν μόνο 17, ένα άλλο «ροζ», 45λεπτο βίντεο με πρωταγωνίστρια την Κέντρα αναμένεται να κυκλοφορήσει!



Αυτή τη φορά όμως η Κέντρα δεν κάνει σεξ με το αγόρι της αλλά… με μια φίλη της!



Άτομο από το φιλικό περιβάλλον της Γουίλκινσον, ανέφερε ότι η 25χρονη είχε γυρίσει το βίντεο για πλάκα.



«Τα κορίτσια γελάνε στην αρχή και μετά τα αγόρια της ενθαρρύνουν να φιληθούν στο στόμα. Μετά τα πράγματα έγιναν… καυτά», είπε.



Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση αυτή είναι ότι το αγόρι που τράβηξε το βίντεο, είναι ο πρώην σύντροφος της Κέντρα και ο πρωταγωνιστής του πρώτου πορνό!



Μόλις το πρώτο βίντεο είχε κυκλοφορήσει, η Κέντρα ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένη γιατί -όπως έλεγε- ήταν πλέον παντρεμένη και ήθελε να ξεχάσει το παρελθόν. Όπως όμως έγινε γνωστό στη συνέχεια, το κουνελάκι δέχτηκε να υπογράψει για την επίσημη κυκλοφορία του πορνό και φυσικά κέρδισε πολλά εκατομμύρια από αυτή την κίνηση.



Όλοι τώρα περιμένουν να δουν την αντίδραση του διάσημου άντρα της, αφού όπως φημολογείται, ο Χανκ Μπάσκετ, είχε αναστατωθεί ιδιαίτερα από την πρώτη κασέτα.


"