Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

VIDEO: Όταν οι Simpsons πάνε... στα Oscar!

Μπορείς να πεις ότι είσαι επιτυχημένος στο Hollywood, μόνο όταν η γνωστή κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων... The Simpsons, αποφασίσει να σε εντάξει σε ένα από τα επεισόδιά της. Αυτή την μεγάλη τιμή, μεταξύ άλλων, είχε και ο σύζυγος της Katy Perry, Russell Brand.

Ενόψει των Oscar, η επιτυχημένη σειρά δημιούργησε ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στα βραβεία, με τον Russell Brand να γίνεται… κίτρινος! Μάλιστα όταν ο Brand δίνει το βραβείο για καλύτερη Χρυσή Σφαίρα στον Bart, λέει στο κοινό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με παλιούς φίλους που έχω να δω από την αποτοξίνωση» ενώ συνεχίζει «πλάκα κάνω, κανένας από εσάς δεν είναι φίλος μου»!




Όταν η ταινία του Bart με τίτλο «Angry Dad» φτάνει μέχρι τα Oscar, αποφασίζει να μην πει τίποτα στους γονείς του. Το μαθαίνουν όμως και καταφθάνουν στην τελετή την ώρα που η Halle Berry βρίσκεται στην σκηνή, φορώντας ένα εντυπωσιακό see-through φόρεμα.




Εκτός από τον Brand και την Berry, αρκετοί είναι οι άνθρωποι του κινηματογράφου που θα «πρωταγωνιστήσουν» στο εν λόγο επεισόδιο, όπως ο ηθοποιός JB Smoove, αλλά και ο δημιουργός των «Wallace και Gromit», Nick Park, Στο κοινό παρευρίσκονται ακόμα η Lady Gaga και ο Elton John, με όχι και τόσο χαρούμενη διάθεση.




Στην σειρά θα επιστρέψει τέλος και ο βρετανός κωμικός Ricky Gervais, παρουσιαστής των Χρυσών Σφαιρών, ο οποίος σε προηγούμενο επεισόδιο ήταν ερωτευμένος με την γυναίκα του ευτραφή Homer, Marge.




"