Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια ξεσηκώνει με φωνές στο σεξ



Σάλος με γνωστή νεαρή τραγουδίστρια που αναστατώνει πολυκατοικία της Αθήνας με τις φωνές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνέυρεσης με το σύντροφο της. Τι ακριβώς συμβαίνει...





Σύμφωνα με παράπονα των κατοίκων σε πολυκατοικία δυτικού προαστίου της Αθήνας, η γνωστή τραγουδίστρια δεν τους αφήνει σε ησυχία τα βράδια. Ο λόγος; Οι φωνητικές της ικανότητες όχι στο τραγούδι, αλλά στο σεξ.



Όπως λένε οι γείτονες, η όμορφη τραγουδίστρια επισκέπτεται τακτικά το σύντροφο της στα Δυτικά προάστια. Το πρόβλημα όμως είναι οτι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους επαφής, η τραγουδίστρια βγάζει δυνατές φωνές που ξεσηκώνουν την πολυκατοικία στο πόδι. Και αν αυτό γινόταν μια φορά, τότε δεν θα ήταν πρόβλημα, αλλά φαίνεται οτι η τραγουδίστρια το έχει κάνει χόμπι το ξεφωνητό στο κρεβάτι.



Η τραγουδίστρια είναι νεαρής ηλικίας, ανερχόμενη και τραγουδάει χρόνια στις πίστες. Ειδικεύεται μάλιστα, στο λαϊκό πρόγραμμα.

Ο σύντροφος της είναι διευθυντής σε υπηρεσία ασφάλειας, γι΄αυτό και οι γείτονες του διστάζουν να καταγγείλουν τα βογγητά της τραγουδίστριας στην αστυνομία.

Ξεκίνησαν λοιπόν τις διαρροές σε blogs μήπως τα διαβάσει η αοιδός και χαμήλωσει λίγο την ένταση, αλλά αν χρειαστεί θα απευθυνθούν και στις αρχές.

Μήπως πάντως κάποιοι(-ες) από τους καταγγέλοντες ζηλεύουν, μήπως;;;;




ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΤΩΝ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ ( 900 ΚΑΝΑΛΙΑ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ )


ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΑ LIKE ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ANTI- OLYMPIAKOS 2011 !