Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ο ένας σταρ και ο άλλος απλός θνητός!

http://img.protothema.gr/684ADF7466DD99734B60BA3CDABCAEEB.jpgΜερικοί υποστηρίζουν ότι ένας γάμος στο Χόλιγουντ έχει 7 χρόνια ζωής...

Κι όμως κάποιοι σταρ έρχονται να διαψεύσουν την άποψη αυτή και αποδεικνύουν ότι ένας γάμος και μια σχέση μπορούν να αντέξουν στο πέρασμα των χρόνων όταν ο ένας από τους δύο συζύγους δεν ανήκει στο σταρ σύστεμ.



1. Jennifer Hudson & David Ortunga


Είναι από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια. Η ανανεωμένη και αδυνατισμένη Jennifer Hudson είναι αρραβωνιασμένη με τον David Ortunga με τον οποίο πρόσφατα απέκτησαν και ένα αγοράκι. Ο David είναι απόφοιτος της νομικής σχολής του Harvard. Το αξιοπερίεργο είναι πως δεν ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου αλλά είναι παλαιστής του κατς.

2. Christina Aguilera & Matthew Rutler


Η Christina Aguilera μετά τον χωρισμό της από τον πρώην άνδρα της Jordan Bratman έπεσε στην αγκαλιά του «άσημου» Matthew Rutler. Ο Matthew είναι βοηθός παραγωγής και όχι τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό.

3. Matt Damon & Luciana Damon


Αυτή και αν είναι αγάπη. Ο Matt Damon μετά τις σχέσεις που είχε με τις Minnie Driver και Winona Ryder βρήκε λιμάνι στην αγκαλιά της Luciana Damon. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2005 συναντήθηκε στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινία «Stuck On You» στο Μαϊάμι όπου η Luciana με καταγωγή από την Αργεντινή δούλευε εκεί ως μπαργούμαν. Οι δύο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

4. Patrick Dempsey & Jillian Fink


Ο πρωταγωνιστής του Crace Anatomy από το 1999 είναι παντρεμένος με την Jillian Fink. Η makeup artist είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας αλλά και πολύ όμορφη . Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά και στεγάζει το γάμο του σε σπίτια που διαθέτει στο Μαλιμπού, το Μέιν και το Τέξας.

5. Britney Spears & Jason Trawick


Θα προσποιηθούμε ότι ο γάμος της Britney Spears με έναν παιδικό της έρωτα που διήρκησε 55 ώρες είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Αυτή την περίοδο η πριγκίπισσα της ποπ είναι ζευγάρι με τον πρώην παραγωγό της Jason Trawick. Μάλιστα ο Jason ήταν από τους λίγους που της συμπαραστάθηκαν όταν εκείνη είχε προβλήματα.
6. Julia Roberts & Danny Moder


Η Julia Roberts ήταν από τους πρώτους σταρ που έβγαιναν δημόσια με άσημους παρτενέρ. Η ηθοποιός είναι μαζί με τον φωτογράφο Danny Moder από το 2000 και έχουν μαζί τρία παιδιά. Όπως λένε οι ίδιοι ζουν μια υπέροχη και ήσυχη ζωή στο Τάος. Η μόνη λάμψη στη ζωή τους είναι όταν η Julia πατάει στο… κόκκινο χαλί.

7. Jessica Alba & Cash Warren


Άλλο ένα ζευγάρι low-profile. Η ηθοποιός Jessica Alba γνώρισε τον παραγωγό της και νυν σύντροφό της Cash Warren το 2004 στα γυρίσματα του «Fantastic Four». Μερικά αξιοσημείωτα της ζωή του ζευγαριού είναι ότι οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης τους Honor πουλήθηκαν για 1.5 εκατομμύριο δολάρια ενώ ο Cash είναι γιο του ηθοποιού Michael Warren.

8. Lily Allen & Sam Cooper


Η Βρετανίδα τραγουδίστρια της ποπ Lily Allen ερωτεύτηκε τον Sam Cooper ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας. Ένα γεγονός που πρόσφατα σκίασε τη σχέση τους ήταν όταν η γλυκιά Lily απέβαλε στο παιδί τους. Το ζευγάρι που έχει αρραβωνιαστεί δηλώνει ότι θέλει να αποκτήσει παιδί σύντομα.

9. Tobey Maguire & Jennifer Meyer


Η Jennifer Meyer είναι σχεδιάστρια μόδας και γυροφέρνει στα στούντιο του Χόλιγουντ. Ετσι η γλυκιά Jennifer έπεσε στα δίχτυα της αράχνης του Tobey Maguire. Εδώ και πέντε χρόνια το ζευγάρι είναι παντρεμένο και έχει αποκτήσει και ένα παιδί.
10. Ethan Hawke & Ryan Shawhughes


Ο Ethan Hawke μετά από ένα γάμο στα φώτα της δημοσιότητας με την Uma Thurman έκανε σχέση με την νταντά των παιδιών του. Η απόφοιτη του πανεπιστημίου Columbia Ryan Shawhughes είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό από το 2008 και έχουν μαζί και ένα παιδί.
11. Cynthia Nixon & Christine Marinoni


Μπορεί να μην είναι και το πιο συνηθισμένο ζευγάρι στον κόσμο αλλά δεν μπορεί κανείς να το αγνοήσει. Ο λόγος για τη Cynthia Nixon και την Christine Marinoni. ΟΙ δύο κυρίες είναι ζευγάρι από το 2003. Τα πρώτα τέσσερα χρόνια η Cynthia δεν μιλούσε ανοιχτά για τη σχέση τους. Στη συνέχεια όμως ανακοίνωσε το δεσμό της με την ακτιβίστρια Christine: «Γνώρισα αυτή τη γυναίκα και την ερωτεύτηκα και θέλω να το ππω δημοσίως». Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν το 2009.

"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKEΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΑ LIKE ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ANTI- OLYMPIAKOS 2011 !