Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Πείτε όχι στην τέλεια γυναίκα!

Το τέλειο είναι αντικειμενικά βαρετό...



Μια γυναίκα χωρίς πιασίματα, ένα κορμί χωρίς λίγο κυτταρίτιδα, ένα πρόσωπο χωρίς μία ρυτίδα όχι απλά δεν ερεθίζει το αντρικό μάτι, αλλά προκαλεί τόση πλήξη που όσες πληρούν τις προδιαγραφές αυτέ αντί για .καυτές νύχτες, πιθανότατα θα ζήσουν βαρείς ύπνους.

Για εσάς λοιπόν που σκοπεύετε να κάνετε πλαστική σας συνιστούμε να μην προτείνετε το ένα μείγμα χαρακτηριστικών από τις παρακάτω γυναίκες στο γιατρό σας, γιατί έτσι δεν θα είστε πια οι ζουμερές, θελκτικές γυναίκες που κάνετε τους άντρες να σπαρταράνε.



Προς αποφυγή του λάθους, λοιπόν, σας λέμε πως τα πόδια της Daria Werbowy, το μπούστο της Lara Stone, οι κοιλιακοί της Gisele, τα οπίσθια της Joan Smalls, η πλάτη της Natalia Vodianova και τα χέρια της Raquel Zimmerman θα ήταν ο συνδυασμός που σας έφερνε ένα βήμα πιο κοντά στο τέλειο και θα έριχνε μια ταφόπλακα στην ερωτική ζωή σας ζωή.



Πείτε όχι στο τέλειο και ναι στις ατέλειες που σας κάνουν ανθρώπινη και υπέροχη. Γιατί οι άντρες πάντα τις ατέλειες ερωτεύονται και το ξέρετε όλες αυτό.





ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKEΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΑ LIKE ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ANTI- OLYMPIAKOS 2011 !