Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Τα μυστικά των 5 πιο σέξι της ελληνικής showbiz

Είναι πέντε από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz:Σταματίνα Τσιμτσιλή, Νάντια Μπουλέ, Σίσσυ Χρηστίδου και Φλορίντα Πετροτσέλι
και Κατερινα Στικουδη αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για τέλεια σιλουέτα.


























Αλήθεια, τι κάνουν οι πέντε κυρίες και μας συναρπάζουν; Αυστηρή δίαιτα και «λιώσιμο» στο γυμναστήριο ή... έχουν καλό μεταβολισμό; Οι ίδιες μίλησαν στο ένθετο «Glam» της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής» και εμείς μπορούμε να πάρουμε ιδέες μιας και το καλοκαιράκι είναι προ των πυλών!


Η Κατερίνα Στικούδη -γνωστή και ως «το κορμί»- λέει «όχι» στη δίαιτα και «ναι» στη σωστή διατροφή: κοτόπουλο, σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια είναι πάντα σε πρώτο πλάνο! Όσο για τους καλογραμμωμένους κοιλιακούς της; Ε, αυτό δεν είναι μυστικό!


Η Σταματίνα Τσιμτσιλήαποφεύγει γλυκά και τηγανητά, όμως, όταν βγαίνει έξω κάνει τις... παρασπονδίες της. Παράλληλα, ασκείται δύο φορές την εβδομάδα και προσπαθεί να ανεβοκατεβαίνει συχνά τις...σκάλες. Κομμένο πια το ασανσέρ!


«Όχι» στο ψωμί και τα αναψυκτικά, βραδινό με ρέγουλο, γυμναστική και ολίγον τι από πιλάτες είναι το μυστικό της Νάντιας Μπουλέ, που κλέβει τις εντυπώσεις με τα αποκαλυπτικά ρούχα που φορά στο «Dancing With The Stars».


Αργά και σταθερά «έχτισε» κορμί η Σίσσυ Χρηστίδου, που μέσα σε 2,5 χρόνια έχασε 35 κιλά! Πώς; Αποφεύγοντας τα λιπαρά, δίνοντας έμφαση σε φρούτα και λαχανικά αλλά και κάνοντας γυμναστική. Βλέπετε, η παρουσιάστρια έγινε και μανούλα στο μεσοδιάστημα...


Με ένα ποτήρι νερό με στυμμένο λεμόνι που απομακρύνει τις τοξίνες, μικρά σνακς κατά την διάρκεια της ημέρας, «γερό» μεσημεριανό και ελαφρύ βραδινό (σούπα, σαλάτα ή γιαούρτι) διατηρείται σε φόρμα η Φλορίντα Πετροτσέλι, που δεν είναι φανατική της γυμναστικής αλλά... προσπαθεί!








"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE