Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Billboard awards: Οι κυράτσες του κόκκινου χαλιού

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/0fdf6e067f4ccca2c9527999ac61d526_M.jpg?t=1306153308Τι είδαν τα μάτια μας και δεν το πίστευαν...

Τα περίφημα βραβεία που ταρακούνησαν το Las Vegas γέμισαν το MGM Grand Garden Arena με όλες τις celebrities που θα θέλατε να δείτε. Εμφανίσεις από τη Rihanna, τη Britney Spears, την Kesha, τους Black eyed peas και άλλους πολλούς star του Hollywood άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις παρασέρνοντας το κοινό σε ένα πάρτι με πρωταγωνίστρια τη μουσική. Δυστυχώς, δε θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για τις στιλιστικές επιλογές των παρακάτω κυριών που κατάφεραν με την κακογουστιά τους να κερδίσουν μία θέση στη μαύρη λίστα της αστυνομίας της μόδας.





Η Niki Minaj θα μπορούσε να είναι ντυμένη για το Καρναβάλι του Μοσχάτο, ή έστω για κάποιο άρμα στο Καρναβάλι της Πάτρας. Φορώντας μία ολόσωμη φόρμα Mark Fast από την τελευταία του συλλογή για την άνοιξη του 2011διακοσμημένη με τεράστια κρύσταλλα και διαφάνειες, συνδυάζει το λίκρα με το ροζ τσιχλοφουσκέ μαλλί που μόνο στο μικρό μου πόνυ θα έδειχνε καλύτερο.

spl280082_099

Η νεαρή Kesha προσπαθεί να πετάξει από πάνω της το άπλυτο look, το σκισμένο καλσόν και τα φλούο μαλλιά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Φορώντας ένα φόρεμα Jad Ghanour το παίζει σε δύο ταμπλό και απογοητεύει. Το wannabe γεωμετρικό φόρεμα που αποτελείται από μακριά τούλινη ουρά και μίνι φούστα μπροστά, αφήνει πολλά να βγουν στη φόρα χωρίς να καλλιεργεί καμία αίσθηση, αποτυγχάνοντας να εξάψει τη φαντασία μας. Μία συμβουλή: πέτα τα haute couture και φόρα τα σκισμένα!

spl280082_050

Η Kerry Hilson επενδύει σε ένα κίτρινο lime μικροσκοπικό φόρεμα που φανερώνει τις colour blocking αισθητικές της αναφορές, αλλά αδυνατεί να τη βγάλει ασπροπρόσωπη στο κόκκινο χαλί. Το γλυκύτατο φόρεμα θα μπορούσε να φορεθεί σε βάφτιση ή ακόμα και σε γάμο από τη φίλη της νύφης, αλλά όχι από μία ντίβα της ραπ σε απονομή βραβείων. Την επόμενη φορά πιο προσεκτική.

spl280082_047

Το φούξια Herve Leger φόρεμα είναι το όπλο της Kelly Rowland στη μάχη της με το στιλ. Δυστυχώς, η έγχρωμη γαζέλα κερδίζει και σκοτώνει κάθε ίχνος καλαισθησίας καθώς το bandage αυτό μίνι δεν είναι το «πρέπον» για μία τέτοια εκδήλωση. Η Kelly μοιάζει με το «φτωχό συγγενή» και δε θα το θέλαμε αυτό για το κορίτσι. Πιο προσεκτική στο επόμενο event κόκκινου χαλιού.

spl280082_035

Η γαζέλα της ραπ Mary J Blige μας έχει συνηθίσει σε πληθωρικές εμφανίσεις αντίστοιχες του έντονου χαρακτήρα της και της δυνατής της μουσικής. Φορώντας ένα μακρύ δίχρωμο φόρεμα, μισό μαύρο και μισό λεοπαρδαλέ, μπορεί να μοιάζει με σοκολατένια αίλουρο αλλά δεν καταφέρνει να φτάσει τις αξιώσεις μας. Next time!









spl280082_071
queen



ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE