Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Περιμένει Ερνέστο ο Τζαβέλλας

Την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αποχαιρέτισε ο Γιώργος Τζαβέλας, ο οποίος ύστερα από ένα ...
χρόνο στον γερμανικό σύλλογο, ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Περιμένει τον Θρύλο ο Έλληνας άσος.





Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε τον Γιώργο Τζαβέλα στα ερυθρόλευκα, αφού πλέον ο Έλληνας άσος είναι δεδομένο πως αποχωρεί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ και ο Ντίντακ Βιλά οδεύει σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην Εσπανιόλ. «Κύριος πήγα, κύριος φεύγω», έγραψε ο Έλληνας μπακ στο προφίλ του στο Facebook και πλέον αναμένονται εξελίξεις στη μεταγραφή του στην ομάδα μας!

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Ισπανός μπακ δεν έρθει στον Πειραιά, τότε αυτόματα ο «Τζαβέ» γίνεται το επικρατέστερο όνομα για την αριστερή πλευρά του Θρύλου.



Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, ο Τζαβέλλας βρίσκεται προ των πυλών του Θρύλου και περιμένει τη συγκατάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.



Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφή του «Τζαβέ» μόνο εύκολη δεν είναι, αφού η Άιντραχτ θέλει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ και ο ίδιος ο Τζαβέλας 800.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός πάντως, δύσκολα θα ανέβει πάνω από τα 600.000 ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής όμως έχει πρόταση από άλλη γερμανική ομάδα θα την προτιμήσει κι ας θέλει να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου.



ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE