Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σαγκρία κατευθείαν από την Ισπανία

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/dd4855c61219daa1bac8773538fd740b_M.jpg?t=1306817890Η αυθεντική συνταγή για το φρουτένιο δροσερό κρασί, όπως ακριβώς την σερβίρουν στα tapas bar...

και τα εστιατόρια της Ισπανίας. Ότι πρέπει για τα ζεστά απογεύματα και βράδια του καλοκαιριού.



Υλικά

2 μπουκάλια κόκκινο κρασί

1 λίτρο χυμός πορτοκάλι

3 ποτήρια του κρασιού Grand Marnier

1 λεμόνι σε φέτες

1 μήλο καθαρισμένο, σε κύβους

1 ροδάκινο καθαρισμένο, σε κύβους

4 κουταλιές ζάχαρη



Εκτέλεση

1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τα μπουκάλια κρασί και τα φρούτα και ανακατεύετε μαζί με τον χυμό πορτοκάλι.

2. Προσθέτετε τα ποτήρια του Grand Marnier και τη ζάχαρη και ανακατεύετε.

3. Βάζετε το μπολ στο ψυγείο αφήνοντάς το για τουλάχιστον μία ώρα να παγώσει.

4. Προσθέτετε πάγο και σερβίρετε με μια μεγάλη κουτάλα.



Tips: Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, παρασκευάστε τη σαγκρία από το προηγούμενο βράδυ. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε και άλλα φρούτα εποχής, όπως μπανάνα και αχλάδι. Αν θέλετε η σαγκρία σας να είναι πιο ελαφριά, βάλτε λίγη ή καθόλου ζάχαρη.



queen.gr





ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE