Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αστυνομικοί έκαναν σκοποβολή με στόχο μια… γάτα!

Ολόκληρο το ζωοφιλικό δίκτυο της χώρας έχει κινητοποιηθεί για την δίκη δυο… νταήδων αστυνομικών του τμήματος στην Κω που, πριν από τέσσερα χρόνια, είχαν κάνει επίδειξη απανθρωπιάς εξασκώντας τις σκοπευτικές τους ικανότητες πάνω σε μια… γάτα η οποία μόλις είχε γεννήσει τέσσερα γατάκια!

Το απίστευτο περιστατικό είχε συμβεί ανήμερα του Πάσχα, τον Απρίλιο του 2007, έξω από το τμήμα και την ώρα που τα… «καμάρια» της ΕΛ.ΑΣ. εκτελούσαν υπηρεσία! Αυτόπτες μάρτυρες ήταν μέλη της Ζωοφιλικής εταιρείας Κω, τα οποία


είχαν οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους απάνθρωπους υπηρέτες του νόμου. Μετά από πολλές αναβολές, η υπόθεση έφτασε να εκδικαστεί ενώπιον του δικαστηρίου την περασμένη Παρασκευή, αλλά αναβλήθηκε για την Δευτέρα 16 Μαΐου.



Εκείνο που προκάλεσε αγανάκτηση στους ζωόφιλους που είχαν παραστεί όταν ξεκίνησε η δίκη, ήταν ότι στο δικαστήριο είχαν πάει οι συνάδελφοι των κατηγορουμένων από το αστυνομικό τμήμα της Κω για να τους συμπαρασταθούν! Τα


μέλη των Ζωοφιλικών Ενώσεων της χώρας θα παρακολουθήσουν την εκδίκαση της υπόθεσης, ελπίζοντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να γίνει κατανοητό στους δράστες ότι τα όπλα που τους προμήθευσε η πολιτεία δεν τα έχουν για να σκοτώνουν αθώα ζώα.



PROTO THEMA


"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE