Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Οι 10 πιο φονικές στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου

Έχουμε ακούσει για διάφορες εισβολές από τις ειδικές δυνάμεις ενός κράτους, χωρίς όμως να ξέρουμε ποιοι και τι είναι.

Βρήκαμε τις 10 πιο φονικές στρατιωτικές ομάδες του κόσμου, όπου οι άντρες που τις απαρτίζουν κάνουν τα πάντα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και όχι μόνο…



01 - US Navy SEALs




Το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών, του αέρα και τοε έδαφους (Seal) οι ομάδες αυτές φημίζονται για την ικανότητά τους να εργάζονται υποβρύχια και να αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη προσέγγιση, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τη διάσωση ομήρων και τον αντισυμβατικό πόλεμο.
Μία τέτοια ομάδα 3 ατόμων σκότωσε τον Osama bin Laden.


02 - Alpha Group


Η πολεμοχαρείς αντιτρομοκρατική ομάδα της Ρωσίας με 700 dudes hardcore, σχηματίστηκε το 1974 και επιβίωσε παρά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.


03 - The Kaibiles




Οι ατρόμητοι καταδρομείς των επαναστατικών δυνάμεων της Γουατεμάλας είναι ειδικοί στον πόλεμο της ζούγκλα και στην καταπολέμηση της εξέγερσης. Ιδρύθηκε το 1975, το σύνθημά τους είναι: «Αν έχω το προβάδισμα, ας με ακολουθήσουν. Αν σταματήσω, ας με καλέσουν. Αν υποχωρήσω, ας με σκοτώσουν.»


04 - Sayeret Matkal




Η ελίτ των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ σε αμυντική δύναμη είναι εμπειρογνώμονες στα μικρά όπλα, σε πολεμικές τέχνες και στη συγκέντρωση πληροφοριών από πίσω από τις εχθρικές γραμμές. Ασχολούνται με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και την διάσωση των ομήρων.


05 – Kopassus


Ο ινδονησιακός Στρατός συγκροτήθηκε το 1952, προκαλώντας τον φόβο και γρήγορα δημιούργησε ένα κακό όνομα γύρω από τον εαυτό τους, λόγω των κυβερνητικών στρατιωτικών εκστρατειών.


06 - Ειδική Ομάδα Υπηρεσία (SSG)




Η ελίτ του στρατού του Πακιστάν δημιουργήθηκε για την καταπολέμηση της βίας, να διενεργεί αντισυμβατικό πόλεμο, για δολιοφθορά, για συλλογή πληροφοριών και για κατασκοπεία.


07 - Delta Force


Η ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εισβολή στο Ιράκ το 2003. Είναι γνωστές και ως 1st Special Forces Operational Detachment-Delta.


08 - British SAS


Η SAS θεωρεί σπίτι της το βουνό, την ζούγκλα, τις ερήμους και το αστικό περιβάλλον. Αν γράψουν βιβλίο με τις εμπειρίες τους θα γίνει αμέσως bestseller.


09 - Eko Cobra


Η Αυστριακή αντιτρομοκρατική ομάδα, αποτελείται από 200 άντρες και είναι αξιοσέβαστη για την ικανότητα τους και την εμπειρία τους. Μοιάζουν λίγο με τον Arnold Schwarzenegger στις ταινίες του.


10- Ειδική Υπηρεσία Regiment Air




Η ελίτ μονάδα ειδικών δυνάμεων του στρατού Aussie της Αυστραλίας, είναι κοινώς γνωστή ως SAS. Χωρίζεται σε τρεις μοίρες, οι άντρες ειδικεύονται στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, επιτήρησης και αναγνώρισης και άλλων λειτουργιών επίθεσης.


Μετάφραση / Επιμέλεια: Himaira

"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE