Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Οι 20 εκλεκτοί της οικοδέσποινας

Οι 20 εκλεκτοί της οικοδέσποινας Η επιστροφή των Γιασικεβίτσιους, Καουκένας και Σονγκάιλα στην εθνική Λιθουανίας είναι γεγονός... σύμφωνα με την ανακοίνωση της προεπιλογής της οικοδέσποινας του Ευρωμπάσκετ…
Στην λίστα των 20 εκλεκτών που θα μετάσχουν στην προετοιμασία της ομάδας και από αυτούς θα επιλεγούν οι τελικοί 14 της αποστολής συναντάμε τα ονόματα των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Ριμάντας Καουκένας, που απείχαν τον τελευταίο καιρό από την εθνική αλλά και του ΝΒΑερ Ντάριους Σονγκάιλα.

Από την άλλη δεν συναντάμε αυτά των τραυματιών Λίνας Κλέιζα και Γιόνας Ματσιούλις αλλά και του Ραμούνας Σισκάουσκας που ανακοίνωσε ότι σταματάει από την εθνική και δεν πείστηκε να επιστρέψει…

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος θα μπορέσει να έχει στη διάθεση του 14 παίκτες κι όχι 12 όπως συνέβαινε μέχρι τώρα στην τελική φάση της διοργάνωσης.



Γκαρντ: Μάντας Καλνιέτις, Τόμας Ντελινινκάιτις, Μαρτίνας Πότσιους (Ζαλγκίρις Κάουνας), Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (Λιέτουβος Ρίτας), Ρενάλντας Σεϊμπούτις (Ολίν), Ριμάντας Καουκένας (Σιένα), Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ).



Φόργουορντ: Μιντάουγκας Λουκάουσκις (Όλντενμπουργκ), Παούλιους Γιανκούνας, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Ζαλγκίρις Κάουνας), Σίμας Γιασάιτις, Αρτούρας Γιομάντας (Λιέτουβος Ρίτας), Ντεϊβίντας Γκαΐλιους (Βίρτους Μπολόνια).



Σέντερ: Ντονάτας Μοτιεγιούνας (Μπενετόν Τρεβίζο), Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα), Ντάριους Σονγκάιλα (Φιλαδέλφεια 76ερς), Ρομπέρτας Γιαβτόκας (Ζαλγκίρις), Γιόνας Βαλαντσιούνας (Λιέτουβος Ρίτας), Ντάριους Λαβρίνοβιτς (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Μαριόνας Πετραβίτσιους (Αρμάνι Τζινς Μιλάνο).



onsports.gr

"