Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Έξαλλος ο Γκλέτσος για μία κλήση 210 ευρώ!

"http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2011_06/gkle.jpgΜία κλήση έγινε το κόκκινο πανί για τον Απόστολο Γκλέτσο, που εξαγριώθηκε...

Η κλήση (ύψους 210 ευρώ) που έκοψαν σε απορριμματοφόρο του δήμου οι αστυνομικοί της Τροχαίας, που είχαν «ακροβολιστεί» στα διόδια της Πελασγίας, έκανε θηρίο ανήμερο τον δήμαρχο Στυλίδας. Όλα έγιναν όταν ο οδηγός του μεγάλου οχήματος αρνήθηκε να πληρώσει τα διόδια, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κόψουν την κλήση λέγοντας του με ειρωνεία: «Πού ξέρουμε εμείς, μπορεί να είναι και… κλεμμένο». Στο άκουσμα του περιστατικού ο κ. Γκλέτσος έγινε έξαλλος, αφού με αυτή τη λογική το απορριμματοφόρο καλείται να πληρώνει διόδια σε καθημερινή βάση, προκειμένου να κινείται και να μαζεύει τα σκουπίδια των δημοτών μέσα στα όρια του δήμου. Όπως είπε, όταν άκουσε τι συνέβη έπεσε από τα σύννεφα, αλλά όπως ξεκαθάρισε, δεν προτίθεται να δημιουργήσει προβλήματα ούτε σκέφτεται να το κάνει θέμα: «θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε την τροχονομική κλήση, αφού αυτό ορίζει ο νόμος», τόνισε ο κ. Γκλέτσος και επισήμανε: «Πάντα από το σημείο αυτό περνούσε το απορριμματοφόρο και οι μπάρες πάντα σηκωνόντουσαν για να περάσει. Ωστόσο, εκείνη την ημέρα έτυχε να βρίσκονται εκεί οι τροχονόμοι, οι οποίοι και έκοψαν την κλήση. Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, το όχημα του δήμου θα αναγκάζεται να κινείται από έναν παλιό, στενό και κακοτράχαλο δρόμο και θα κάνει σαφώς περισσότερα χιλιόμετρα. Έτσι, όμως, θα αποφεύγει να πληρώνει τα διόδια ή να δέχεται πρόστιμα», σημείωσε ο δήμαρχος Στυλίδας.

Σύμφωνα με την Espresso, το περιστατικό έχει προκαλέσει το μένος των κατοίκων της πόλης της Φθιώτιδας, οι οποίοι κάνουν λόγο για απίστευτο περιστατικό, την ίδια ώρα που δεν υπάρχει παράδρομος για να περνούν ελεύθερα οι δημότες δίχως να πληρώνουν διόδια. Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος τον περασμένο Ιανουάριο είχε συλληφθεί, και μάλιστα είχε περάσει μία νύχτα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου, για «φθορά ξένης περιουσίας και παρακώλυση συγκοινωνιών», καθώς με τη βοήθεια συνεργείων του δήμου είχε ξηλώσει τις προστατευτικές μπάρες στα διόδια της Πελασγίας, δημιουργώντας παράπλευρο δρόμο ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση.



gossip-tv.gr

"