Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Σοκ: "Αγόρασαν" 24χρονη και την εξέδιδαν για 2.000 ευρώ!

"
Στα ίχνη κυκλώματος εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών στις οποίες υπόσχονταν καλύτερη ζωή, βρίσκεται η Υποδιεύθυνση
Ασφάλειας Ηρακλείου, που προχώρησε στην σύλληψη ενός 23χρονου Αλβανού , ενώ αναζητούνται ένας ακόμα ομοεθνής του και μία νεαρή Ρουμάνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία 24χρονη από τη Ρουμανία κατάφερε να φτάσει μέχρι την Αστυνομία...και να καταγγείλει την συμπατριώτισσα της που αναζητείται ότι, με απατηλές υποσχέσεις για ανεύρεση εργασίας στην περιοχή του Ηρακλείου, την έπεισε να την ακολουθήσει, πληρώνοντας το αντίτιμο των εισιτηρίων της. Μόλις όμως έφτασαν στο Ηράκλειο την «πούλησε» για 2000 ευρώ στον Αλβανό που αναζητείται.

Ο τελευταίος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας την εγκατέστησε στο σπίτι του και την εξανάγκαζε με τη χρήση βίας και απειλών κατά της ζωής της, να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες, έναντι αμοιβής την οποία εισέπραττε ο ίδιος, σε οίκο ανοχής και περιστασιακά με πελάτες καταστημάτων –μπαρ , σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια , στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Επιπλέον, με βία και απειλές για την ζωή της, την εξανάγκαζε σε καθημερινή ερωτική συνεύρεση μαζί του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η 24χρονη κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι-φυλακή και τον 23χρονο φύλακα της , ο οποίος, μετά τις καταγγελίες της συνελήφθη . Στην κατοχή του βρέθηκανπροσωπικά έγγραφα της παθούσας , τα οποία και της αποδόθηκαν
"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE