Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Μνημόνιο 2: Βάλτε πλάτη ή αλλιώς... στηθείτε!

Ο Karl-Heinz Ottinger αποκωδικοποιεί το πρωθυπουργικό διάγγελμα...

Ας υποθέσουμε πως δεν έχουμε φτάσει

στο μαύρο αδιέξοδο, στην άβυσσο του νου.

Ας υποθέσουμε πως ήρθανε τα δάση

μ' αυτοκρατορικήν εξάρτηση πρωινού

θριάμβου, με πουλιά, με το φως τ' ουρανού,

και με τον ήλιο όπου θα τα διαπεράσει.


Ας υποθέσουμε πως είμαστε κει πέρα,

σε χώρες άγνωστες, της δύσης, του βορρά,

ενώ πετούμε το παλτό μας στον αέρα,

οι ξένοι βλέπουνε περίεργα, σοβαρά.

Για να μας δεχθεί κάποια λαίδη τρυφερά,

έδιωξε τους υπηρέτες της ολημέρα.


Ας υποθέσουμε πως του καπέλου ο γύρος

άξαφνα εφάρδυνε, μα εστένεψαν, κολλούν,

τα παντελόνια μας και, με του πτερνιστήρος

το πρόσταγμα, χιλιάδες άλογα κινούν.

Πηγαίνουμε -- σημαίες στον άνεμο χτυπούν --

ήρωες σταυροφόροι, σωτήρες του Σωτήρος.


Ας υποθέσουμε πως δεν έχουμε φτάσει

από εκατό δρόμους, στα όρια της σιγής,

κι ας τραγουδήσουμε, -- το τραγούδι να μοιάσει

νικητήριο σάλπισμα, ξέσπασμα κραυγής --

τους πυρρούς δαίμονες, στα έγκατα της γης,

και, ψηλά, τους ανθρώπους να διασκεδάσει.


Κώστας Καρυωτάκης









Την Παρασκευή στις 18:37 ο πρωθυπουργός της χώρας απευθύνθηκε στον λαό του -σε μας δηλαδή- με ένα διάγγελμα που πραγματικά αναρωτιέσαι εάν αυτός που του τα γράφει έχει περάσει ψυχιατρική επιτροπή ή αν τελικά οι πολίτες της Ελλάδας έχουν τους πολιτικούς που τους αξίζουν…



Βάλτε πλάτη για να γυρνώ εγώ με τζετ και αεροπλάνα για να βγει η πατρίδα από την κρίση. Αλήθεια γιατί δανείζουν μια χώρα που δεν την έχουν σε εκτίμηση; Η Ισλανδία ανέκαμψε γιατί άφησε τους Τραπεζίτες να ξεπληρώσουν μόνοι τους τα χρέη σώζοντας την χώρα τους. Εδώ γίνεται ακριβώς το αντίθετο!



Η κλασσική προσέγγιση του θέματος



Ο Ωροσκόπος του διαγγέλματος είναι στον Σκορπιό, απέναντι από την θέση, που υπολογίζει ο συνεργάτης του astrology.gr Γιάννης Ριζόπουλος για Ωροσκόπο του χάρτη της Ελλάδας στον Χάρτη του 1830. Στον χάρτη του διαγγέλματος υπάρχει μια αντίθεση Άρη με Ωροσκόπο αλλά και ένα άκρως σκληρό ενάμιση τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα. Ο Ωροσκόπος είναι σε κάκιστη ενεργειακά πύλη (23η Σκορπιού) και δείχνει το αρνητικό ρόλο που παίζει το περιβάλλον του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Η Αφροδίτη του 7ου σε ακριβές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δείχνει την «θολούρα» αλλά και την ανάγκη να πείσει τους άλλους πάση θυσία. Ο δε Ποσειδώνας είναι (ως συνήθως) κοντά σε γωνιακή ακμή (στην προκειμένη περίπτωση σε αντίθεση με το Μεσουράνημα), κάτι που πιστοποιεί πως το ψέμα και η δολιότητα είναι και πάλι στις ...επάλξεις.

Η σύνοδος Σελήνη-Κρόνου μέσα στον 11ο οίκο μας δείχνει πως όσο συγκροτημένος και αν ήταν ο λόγος του τελικά ΔΕΝ έπεισε!!

Σημαντικό:

Έχουμε αντίθεση του τράνζιτ Ουρανού με την γενέθλια Σελήνη και Πλούτωνα αντίστοιχα στον χάρτη της Μεταπολίτευσης. Είναι αυτό που έχει τραγουδήσει κι ο Τζίμης Πανούσης: «Μας πήρε μπάλα η αλλαγή» και τώρα με την συνδρομή των «οικονομικών δολοφόνων» φτάσαμε στα πέναλτι!



diaggelma




Οι Uranian εξισώσεις



Ωροσκόπος: Περίεργη συμπεριφορά & συναναστροφές. Καλή προετοιμασία. Οι ενέργειες τρίτων τελικά με οδηγούν σε θλίψη και πένθος. Ξεκινώντας τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της αρχής του τέλους. Κάνοντας πράγματα που δεν θέλω ή που δεν πιστεύω. Ενδίδοντας σε πιέσεις.





Μεσουράνημα: Προσπαθώντας να λύσω τα προβλήματα περισσότερο με πρακτικό παρά με επιστημονικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας τις «γνωριμίες» που έχω. Προστασία από άλλους και δη από άτομα με ισχύ και κύρος.





Ήλιος: Ένα άτομο που κάνει έκρηξη. Μια νευρική διέγερση που είναι αδύνατον να

Κατασταλεί. Ζητώντας συνεργασία. Μόλυνση





Σελήνη: Ζητήματα που σχετίζονται με την χώρα και τον λαό που την κατοικεί. Συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Ξαφνικά χρέη από το παρελθόν κάνουν την εμφάνιση τους. Διαχωρισμός. Μια αρχή- η εκκίνηση. Μεγάλη αμέλεια. Μεγάλη έλλειψη πρώτων υλών. Παράξενες μέθοδοι της κυβέρνησης. Σάλος που προκαλείται από τις αρχές. Ενέργειες πολιτικών προσώπων που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Η οργή του λαού.





Βόρειος Δεσμός : Η ανικανότητα της δύναμης του κράτους να συνεχίσει. Διάλυση μιας μεγάλης δύναμης (έθνος). Λέγοντας κάποια πράγματα με διακριτικό τρόπο. Σκεπτόμενος πονηρά.





Κυβέρνηση / διάγγελμα= άξονας της διαπραγμάτευσης. Κέρδη από τοκογλυφία, μαύρη αγορά , ξέπλυμα χρήματος. Κρυφή ευτυχία. Τα επιτεύγματα. Ξεπερνώντας τα όρια. Καλή τύχη. Ικανοποίηση. Κατοχές. Χρήματα. Καλή τύχη και γενικότερα επιτυχία. Γενική ικανοποίηση. Εκρήξεις, αστραπή, κεραυνοί, πυρκαγιές. Μεγάλη ένταση. Η ιπποδύναμη. Ο ηλεκτρισμός. Κατάθλιψη. Το ψυχικό βάρος. Η αίσθηση πως πρέπει να γίνει κάτι καθαρά από καθήκον. Για να αισθανθεί εγκαταλειμμένος. Προσπαθώντας να επιβραδύνω κάτι. Αμετακίνητος, προσκολλημένος και ακλόνητος στις θέσεις του. Το άτομο που είναι σκληρό και απαθής. Ένα τέλος.



astrology.gr



"