Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

4 μεταγραφές και 2 πωλήσεις επιδιώκουν οι πράσινοι

Στον Παναθηναϊκό αναγνωρίζουν τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται...

στα μεταγραφικά ζητήματα, ανεξαρτήτως του θέματος του τεχνικού διευθυντή. Επισημαίνουν όμως πως μόλις γίνει η πρώτη πώληση καλού παίκτη, τότε θα ανοίξει ο.χορός των μεταγραφών.



Η λέξη χορός βέβαια, συνιστά μία λεκτική υπερβολή, αλλά κάτι θα αρχίσει να κινείται στην Παιανία.



Η διοικούσα επιτροπή προσδοκά να έρθει πρόταση για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ως την Τετάρτη, καθώς γίνονται κάποιες επαφές εδώ και μέρες, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και τα αποτελέσματα θα φανούν λίαν συντόμως. Η πώληση του 32χρονου στόπερ θα σημάνει την εκκίνηση των προσθηκών στο ρόστερ, αφού θα υπάρχουν χρήματα στα ταμεία. Επίσης αν έρθει πρόταση και από τη Λάτσιο ή από άλλη ομάδα για τον Σισέ και έχει αίσιο τέλος και αυτή η υπόθεση, η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο εύκολη για τον Γόντικα, ο οποίος θέλει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα.



Οι 2 πωλήσεις θα φέρουν 4 προσθήκες, παικτών ελεύθερων, δανεικών και μόνο σε εξαιρετική περίπτωση θα προχωρήσουν σε αγορά οι πράσινοι. Η απόκτηση ενός φορ περιοχής, ενός στόπερ επιπέδου, ενός αμυντικού μέσου και ενός επιτελικού χαφ, είναι οι βασικές ανάγκες του Παναθηναϊκού. Αν ο Μάτος πειστεί να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του τριφυλλιού, τότε η μία θέση καλύπτεται εκ των έσω, με ένα σχετικά μεγάλο συμβόλαιο βέβαια.



Από κει και μετά αφού και ο ίδιος ο Φερέιρα διαψεύδει πως κάνει επαφές με παίκτες της Πόρτο λόγω του οικονομικού, επικρατεί σκοτάδι σε ότι αφορά τους παίκτες που έχουν ψηλά στη λίστα. Με τον Αμπντούν δεν υπάρχει πρόοδος, αλλά δεν έχει εγκαταλειφθεί το θέμα και βέβαια όλο και κάποιο λαβράκι θα φέρει από την πατρίδα του ο Φερέιρα, όμως θα πρόκειται για χαμηλότερης ποιότητας ποδοσφαιριστή και όχι για τα διαμάντια που είδαν το φως της δημοσιότητας προ ημερών. Μακάρι να ήταν αυτοί βέβαια για το καλό της ομάδας.



Το πολύ ως την Πέμπτη θα έχουμε εξελίξεις με τις πωλήσεις των δύο Γάλλων και μετά επιτέλους θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με μεταγραφές και όχι «μεταγραφές»



theplayer.gr



"