Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

51χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε 16χρονη!

51χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε 16χρονη!Μπορεί η γνωστή παροιμία να λέει πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, όμως σάλος έχει ξεσπάσει στο Χόλιγουντ μετά την απόφαση γνωστού... ηθοποιού ηλικίας 51 ετών να παντρευτεί την αγαπημένη του ηλικίας 16 ετών! Ο λόγος για τον ηθοποιό Doug Anthony Hutchinson, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά 'Lost' κα ι την τραγουδίστρια Courtney Alexis Stodden.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Μάϊο, όμως μόλις χθες γνωστοποίησαν την είδηση στην προσωπική τους ιστοσελίδα. 'Ο κύριος και η κυρία Hutchison ζουν ευτυχισμένοι στο σπίτι τους στο Χόλιγουντ μαζί με τα κουταβάκια τους', έγραψαν και πρόσθεσαν: 'Αναγνωρίζουμε ότι η τεράστια διαφορά ηλικίας που έχουμε είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη. Όμως, είμαστε πολύ ερωτευμένοι και θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα πως η αγάπη χρόνια δεν κοιτά'.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 16χρονη Courtney πήρε την άδεια τουλάχιστον του ενός από τους γονείς της για να καταφέρει να παντρευτεί τον αγαπημένο της, καθώς σύμφωνα με τη νομοθεσία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν κλείσει τα 18. 'Η Courtney είναι από τα πιο ώριμα κορίτσια που υπάρχουν και δεν το λέω αυτό επειδή είναι το παιδί μου', δήλωσε ο πατέρας της Stodden, Alex, ενώ συνέχισε λέγοντας πως, 'ο Doug είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου'.



pamepreveza

"