Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Καλύβα μισού τετραγωνικού μέτρου, αξίας 68.000 ευρώ

http://www.newsbeast.gr/files/temp/2E1C424C28C29C17552EF8C81F7B801D.jpgΕκτός του μικρού εμβαδού της , δε διαθέτει ούτε ηλεκτρικό…


ούτε νερό, ενώ σύμφωνα με νόμο δεν μπορεί κάποιος να διανυκτερεύσει μέσα σε αυτή.Η συγκεκριμένη καλύβα βρίσκεται στην παραλία του Southwold, στο Suffolk, για περισσότερο από 100 χρόνια.


Εκπρόσωπος από το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώλησή της αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της θεωρεί πως είναι η τελευταία αυθεντική καλύβα θαλάσσης που υπάρχει στην περιοχή. Παρακείμενες καλύβες έχουν πωληθεί για περισσότερο των 113.300 ευρώ, ενώ αγοραστές είναι διάσημοι από διάφορους χώρους, όπως είναι ο Chris Evans, Michael Palin, Stephen Fry, Rowan Atkinson και Richard Curtis.Υπάρχει ένας μόνος δρόμος που οδηγεί στο Βόρειο Suffolk, το οποίο στα ανατολικά βρέχεται από την Βόρειο Θάλασσα, τη River Blyth και το λιμάνι του Southwold στα βορειοδυτικά και το κόλπο Buss στα Βόρεια.
Η γαλανόλευκη καλύβα υποσκιάζεται από άλλες πολύ μεγαλύτερες καλύβες, με εντονότερα χρώματα που διαθέτουν και βεράντες. Ωστόσο είναι η μοναδική που διατηρεί το παραδοσιακό χαρακτήρα της και διαθέτει θέα σε όλη τη προβλήτα."