Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

8 τραγούδια με –φημολογούμενα- σατανικά και άλλα μηνύματα

8 τραγούδια με –φημολογούμενα- σατανικά και άλλα μηνύματα
Κομμάτια με, υποτιθέμενα, «ανάποδα» μηνύματα, αφιερωμένα στον Άρχοντα του Σκότους και τη...

μαριχουάνα.

































eagles_990_x_655«Η Μάνα Όλων Των Ανάποδων Μηνυμάτων» είναι τούτο εδώ το τραγούδι, που περικλείει ανάποδους στίχους όπως «Ο Σατανάς μας βοηθάει. Ο Διάβολος οργάνωσε τη θρησκεία του. Καλά να περάσεις στην Κόλαση».



beatles_1188_x_786



Βeatles – Revolution Νο9

«Φτιάξε με νεκρέ άντρα» σε κάποιο σημείο του ανατριχιαστικού αυτού κομματιού των Σκαθαριών, που θεωρείται σήμερα ως το πρώτο ηχητικό κολάζ στην ιστορία της Μουσικής. Ο νεκρός άντρας λέγεται πως είναι ο Ιησούς Χριστός.


zeppelin_816_x_564



Led Zeppelin - Stairway to Heaven

«Υπάρχει ακόμη καιρός», «Πίνω στην υγειά του γλυκού μου Σατανά», «Θα τραγουδήσω γιατί ζω με το Σατανά» και «κανείς άλλος δεν άνοιξε τόσο μεγάλο δρόμο, όσο ο Σατανάς», είναι μόνο μερικά απ’ τα ανάποδα μηνύματα που ακούγονται «ανάποδα» στο πιο διάσημο τραγούδι των Zeppelin.
freddie_971_x_731


Queen - Another One Bites The Dust

«Είναι ωραίο να καπνίζω μαριχουάνα, αποφάσισα να καπνίσω μαριχουάνα, είναι ωραίο να καπνίζω μαριχουάνα, αποφάσισα να καπνίσω μαριχουάνα», επαναλαμβάνει το ανάποδο μήνυμα που είναι κρυμμένο στο ρεφρέν ενός απ’ τα πιο γνωστά κομμάτια των Queen.
styx_931_x_901


Styx - Snowblind

«Πως έφτασα σε αυτό το χάλι;», αναρωτιέται, ανάποδα ασφαλώς, ο τραγουδιστής της μπάντας σε κάποιο σημείο του τραγουδιού, ενώ στο τέλος, ανάποδα πάντα, ακούγεται η πρόταση «ο Σατανάς βρίσκεται μέσα στις φωνητικές μας χορδές».
rush_958_x_750


Rush - Anthem

«Σατανά, εσύ είσαι αυτός που λάμπει, Σατανά μου, εσύ είσαι αυτός που αγαπάω», λέει το ανάποδο μήνυμα που είναι κρυμμένο στο τραγούδι αυτό, στην πρώτη πλευρά του άλμπουμ των καναδών με τίτλο «»Fly By Night» (1975).


ELO_897_x_657



ELO – Eldorado

«Ιησού Χριστέ εσύ είσαι ο άσχημος, είσαι κολασμένος, πάνω στο σταυρό και νεκρός», λέει το ανάποδο μήνυμα στο κομμάτι «Eldorado».
acdc_990_x_612


AC/DC – Hell’s Bells

«Θα σε γοητεύσω, είναι ο Σατανάς, άσε με να φύγω, είμαι αιχμάλωτος του Σατανά», λέγεται πως ακούγεται τη στιγμή ανάποδα εκεί που μπαίνει ο στίχος «I’ll give you black sensation».



queen.gr




"