Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ACB: Έχει δικαίωμα στο όνειρο!

ACB: Έχει δικαίωμα στο όνειρο!
Και ο λόγος για τη Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη, η οποία πιστεύει στη...


μεγάλη ανατροπή κόντρα στην πανίσχυρη Μπαρτσελόνα και θέλει να το αποδείξει στον τρίτο τελικό της σειράς, στο… άβατο της «Χώρας των Βάσκων»!





Το γεγονός πως υπολείπεται με 2-0 στη σειρά των τελικών δεν δείχνει να πτοεί τους Βάσκους, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σαφώς πιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο παιχνίδι, ζητούμενο ωστόσο δεν είναι μόνο η μεγάλη εμφάνιση αλλά πρωτίστως η νίκη, αφού σε αντίθετη περίπτωση, το «παραμύθι» λαμβάνει τέλος!



Η Μπαρτσελόνα από τη μεριά της θέλει να ξεμπερδεύει το συντομότερο δυνατόν από τους τελικούς, αφού οι παίκτες της θέλουν το μέγιστο δυνατό χρονικό διάστημα ξεκούρασης, σκεπτόμενοι πως ακολουθούν και υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα στο προσεχές Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Θα τα καταφέρουν ή θα «λυγίσουν» στη «θανάσιμη» θερμοκρασία της «Μπιλμπάο Αρένα»;



(+5.0) ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ



Πολύ θα θέλαμε να δούμε τη Μπιλμπάο να παραμένει «ζωντανή» στην υπόθεση κούπα και μετά το βράδυ της Τρίτης, όταν και φιλοξενεί στη Βασκονία τη με διαφορά καλύτερη ομάδα του ισπανικού μπάσκετ Μπαρτσελόνα! Οι παίκτες του Κατσικάρη γνωρίζουν τον αγωνιστικό «Γολγοθά» που έχουν να ανέβουν για να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα, το «μέταλλό» τους ωστόσο και κυρίως η… καταγωγή τους, επιβάλλει ακόμα και αν πέσουν, να το κάνουν μαχόμενοι. Η – τηρουμένων των αναλογιών – ανταγωνιστική εμφάνισή τους στον δεύτερο τελικό, στον οποίο ηττήθηκαν με 74-67, αφήνει παράθυρο αισιοδοξίας πως η σειρά θα συνεχιστεί και μετά το βράδυ της Τρίτης. Απαραίτητη συνθήκη για να συμβεί αυτό, η καλή εμφάνιση του Κώστα Βασιλειάδη και του Άλεξ Μουμπρού, οι οποίοι ήταν οι κορυφαίοι της στο προηγούμενο παιχνίδι, σημειώνοντας από 15 και 12 πόντους αντίστοιχα.



‘Έχοντας έναν Χουάν Κάρλος Ναβάρο σε μεγάλα κέφια, η Μπαρτσελόνα επικράτησε ευκολότερα από ότι μαρτυρά το τελικό 74-67 της Μπιλμπάο στον δεύτερο τελικό το περασμένο Σάββατο και απέχει μόλις μία νίκη από την ανάκτηση των «σκήπτρων» της ACB. Ο «Λα Μπόμπα» σημείωσε 20 πόντους, άλλους 10 πρόσθεσε ο Ίνγκλις και το «καμάρι της Καταλονίας» ετοιμάζεται για στέψη σε βασκικό έδαφος. Η «καυτή» ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στη «Μπιλμπάο Αρένα» δεν τρομάζει παικταράδες σαν και αυτούς του Πασκουάλ, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει πολλά παράπονα για τις σκληρές άμυνες των αντιπάλων. «Σταγόνα στον ωκεανό» οι ενστάσεις του, όταν έχει τέτοιο ρόστερ.





ΠΡΟΤΑΣΗ: Πάμε με το χάντικαπ των 5 πόντων της Μπιλμπάο, η οποία θα παλέψει με όλη τη σημασία της λέξης, αν χάσει θα το κάνει στο τέλος και θα μας δώσει την απόδοση του 1.90! Για τους έχοντες… καρύδια, ας ποντάρουν στον «ξερό» άσο των Βάσκων με την απόδοση του 2.94! Εμείς θα το κάνουμε! Τρίτη και τελευταία μας επιλογή, το Over 68 πόντων της Μπιλμπάο με την απόδοση στο 1.83! 10Bet.com και… καθαρίσατε!



bettv.gr



"