Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

AEK: Σε καλό δρόμο για Γεωργιάδη

"http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/5e62287167cbe5fd6bde0fb8fd08b9d3_L.jpg?timestamp=943912800Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ...


για την κατάληξη της υπόθεσης του Γιώργου Γεωργιάδη.





Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/06) συναντήθηκαν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Δημητριάδης και ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης. Αντικείμενο της συζήτησης δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι διαφορετικό από την υπόθεση της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη.

Μετά το πέρας της συνάντησης λοιπόν η «κιτρινόμαυρη» πλευρά εμφανιζόταν αισιόδοξη αναφορικά με την κατάληξη της υπόθεσης. Η συζήτηση με τον «ισχυρό άντρα» των «λιονταριών» έγινε σε καλό κλίμα και φάνηκε περισσότερο διαλλακτικός συγκριτικά με τις επαφές που υπήρχαν τον Ιανουάριο.

Ο Δικέφαλος εκτός από το χρηματικό ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει και όπως αναφέρεται είναι περίπου 300.000 ευρώ, προτίθεται να συμπεριλάβει και έμψυχα ανταλλάγματα. Από την πλευρά του ο Θεοδωρίδης δεν θέλησε να απαντήσει αμέσως και ζήτησε διορία δυο ημερών. Πάντως και από τις δυο πλευρές φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης να μετακομίσει στην Αθήνα.

onsports

"