Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Al Zawahiri-Τι «δώρο» ετοιμάζει ο νέος ηγέτης της Αλ Κάιντα στον Μπαράκ Ομπάμα;

Al Zawahiri-Τι «δώρο» ετοιμάζει ο νέος ηγέτης της Αλ Κάιντα στον Μπαράκ Ομπάμα;Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην Δύση η ανακήρυξη του Al Zawahiri σε νέο ηγέτη της... Αλ Κάιντα. Και μάλλον δικαιολογημένα, αφού το παρελθόν του δείχνει έναν άνθρωπο ικανό για όλα.




Χειρουργός και εξαιρετικά μορφωμένος μετά την είσοδο του στον κόσμο του Ισλαμικού φονταμενταλισμού αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή («εμίρη») της Αιγυπτιακής Τζιχάντ. Οι ικανότητες του τον έφεραν πλάι στον Μπιν Λάντεν και μετά την πρόσφατη δολοφονία του αρχηγού του στο Πακιστάν, ανέλαβε να συνεχίσει τον «ασύμμετρο» πόλεμο κατά της Δύσης. Έχει ήδη καταδικαστεί σε θάνατο για την τρομοκρατική επίθεση στο Λούξορ (1997), όπου δολοφονήθηκαν πάνω από 50 τουρίστες, ένα γεγονός που έπληξε το κύρος του σε ένα μεγάλο τμήμα της Αραβικής κοινής γνώμης. Οι ΗΠΑ φυσικά τον έχουν επικηρύξει και τα τελευταία χρόνια βομβαρδίστηκαν διάφοροι στόχοι με σκοπό την εξολόθρευση του. Σε μια από αυτές τις επιχειρήσεις μετά τις 11/9/2001 σκοτώθηκαν η γυναίκα και μια από τις κόρες του.

Από τότε έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να εκδικηθεί τους Αμερικανούς και λογικά ο ιδανικός «στόχος» του θα ήταν ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ή η οικογένεια του.



Και βέβαια, από αστρολογική σκοπιά αυτό δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αφού αυτήν την περίοδο ο Μπαράκ Ομπάμα έχει μια αντίθεση του προοδευμένου Ωροσκόπου του με τον επίσης προοδευμένο Άρη, μια ένδειξη που όσο να ’ναι παραπέμπει σε κινδύνους για την σωματική του ακεραιότητα. Επιπλέον καλείται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των δύο εκλείψεων του Ιουνίου που έγιναν στον 4ο και τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου του (οικογένεια, παιδιά). Η μεν Σεληνιακή έγινε σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη του στην Παρθένο που είναι πολύ κοντά στην ακμή του 8ου οίκου, η δε Ηλιακή στην αστρική της εκδοχή τετραγώνισε με ακρίβεια τον Ωροσκόπο του στον Υδροχόο.

Κάτι περίεργο «παίζεται» λοιπόν στον χάρτη του πλανητάρχη, ο οποίος θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα είτε πρόκειται για μια επίθεση εναντίον του, είτε για ένα οικονομικό «επεισόδιο» υψίστης σημασίας (ο Άρης στην ακμή του 8ου οίκου).



Στο χάρτη του, Al Zawahiri, που είναι χωρίς ώρα γέννησης, ξεχωρίζουν η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια νότα πόνου τόσο για τον ίδιο όσο και για τους άλλους, το τετράγωνο Δία-Ουρανού, μια σαφής ένδειξη της επαναστατικής υπέρβασης των ορίων (ειδικά ο Ουρανός στον Καρκίνο «ειδικεύεται» σε εθνικιστικού τύπου κινήματα), και το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας μια πειστική ένδειξη εφαρμογής δυναμικών πρωτοβουλιών.

Ένα ακόμη τ-τετράγωνο, αυτό ανάμεσα στον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Κρόνο στις τελευταίες μοίρες των μεταβλητών ζωδίων υποδηλώνει εκτός των άλλων τις ευθύνες που ανέλαβε ως «σωτήρας» και έχει ενδιαφέρον το ότι και ο Μπιν Λάντεν είχε στον χάρτη του μια ανάλογη όψη.

al_zawahiri
Στην ιδιοσυναστρία εντυπωσιάζει η σύζευξη των δύο τετραγώνων Ουρανού-Δία (στην αστρική του εκδοχή) και Άρη-Δήμητρας. Πρακτικά, αυτός ο εκρηκτικός συνδυασμός μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για το σύνολο των δραστηριοτήτων του, το ίδιο εύγλωττη ωστόσο είναι και η σύνοδος του αστρικού Ποσειδώνα με τον τροπικό Κρόνο (και το τετράγωνο του με τον τροπικό Άρη) που δίνουν με τη σειρά τους μια πολύ καλή εικόνα για το θρησκευτικό υπόβαθρο της πολεμικής του εναντίον της Δύσης.



Στην παρούσα φάση το τετράγωνο του διελαύνοντα αστρικού Δία με τον γενέθλιο Ουρανό, συνδέεται ενδεχομένως με την ανάληψη της αρχηγίας της Αλ Κάιντα αλλά με δεδομένο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζουν οι δύο πλανήτες στον χάρτη του, εκείνο που προβληματίζει περισσότερο είναι το τι ακριβώς θα «σκαρφιστεί» για να κάνει μια εντυπωσιακή «έναρξη επιχειρήσεων». Και με βάση τις θέσεις των πλανητών ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν είναι ο μόνος και αποκλειστικός στόχος.



Η γενέθλια θέση του Άρη στους Διδύμους, το ζώδιο που συνδέεται άμεσα με τα μεταφορικά μέσα αυξάνει τις πιθανότητες να πρόκειται για ένα εγχείρημα ανάλογο με εκείνο της 11ης Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον ως προς την χρήση αεροσκαφών. Ωστόσο, επειδή οι Δίδυμοι έχουν σχέση και με το διαδίκτυο, προσωπικά δεν μπορώ να αποκλείσω μια άκρως εντυπωσιακή ηλεκτρονική επίθεση, ικανή να αποσυντονίσει ή να θέσει εκτός λειτουργίας ζωτικά συστήματα ασφαλείας με κίνδυνο να προκληθεί ακόμη και μια παγκόσμια χρηματιστηριακή κρίση. Έτσι κι αλλιώς, η Ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου γίνεται ακριβώς επάνω στον Ουρανό του Al Zawahiri, κάτι που μπορεί να προσδώσει έναν πρωτότυπο, όσο και ακραίο χαρακτήρα στις επιλογές του.

Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 21 Ιουνίου (με το ...καλημέρα κάνει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα) και το μετέπειτα πέρασμα του από τον γενέθλιο Ήλιο του σηματοδοτεί μια περίοδο ανάληψης πρωτοβουλιών «πολεμικού» χαρακτήρα, η οποία δεν πρόκειται να λήξει μέχρι τη σύνοδο του πλανήτη με τον γενέθλιο Ουρανό στον Καρκίνο (16-17 Αυγούστου). Λίγο νωρίτερα ο Άρης θα σχηματίσει διαδοχικά ένα τετράγωνο με την διελαύνουσα Δήμητρα στον Κριό και ένα αρκούντως ...τρομακτικό τ-τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, έναν σχηματισμό που εξ ορισμού συνδέεται στενά με κάθε είδους τρομοκρατικά κτυπήματα.

Από αυτήν την άποψη το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι εξαιρετικά θερμό και αφετηρία ενός νέου γύρου παγκόσμιων εξελίξεων...

astrology.gr

"