Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ψωμιάδης ante portas για Ηρακλή

Πολύ κοντά σε «γάμο» με τον Ηρακλή βρίσκεται ο Μάκης Ψωμιάδης, παρά τις...








διαψεύσεις που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα.



Ο γνωστός επιχειρηματίας φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση και μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας τον «Ημίθεο»!



Τον τελευταίο μήνα υπήρξαν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή, προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα , ώστε ο BIG MAC να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, Δεν ήταν και δεν είναι εύκολη υπόθεση αυτό. Μετά από πολλές συζητήσεις βρέθηκε ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να συμβεί αυτό και αυτή την στιγμή οι διαπραγματεύσεις είναι σε τελικό στάδιο.



Ενδέχεται ακόμα και κατά την διάρκεια της ημέρας να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αλλά ακόμα και σε ένα θετικό σενάριο για τον Ηρακλή, δεν πρόκειται να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, πριν την γενική συνέλευση που θα υπάρξει την Δευτέρα 27 του μηνός.

Μπορεί να φαντάζει ως εξωπραγματικό σενάριο αλλά είναι μια πραγματικότητα. Ο Ψωμιάδης εδώ και αρκετό καιρό έχει βάλει στο μυαλό του να αποχωρήσει από την Καβάλα. Άλλωστε υπήρξαν επαφές με τον Πανιώνιο πέρσι το καλοκαίρι που δεν προχώρησαν ποτέ. Τώρα με τον Ηρακλή έχει την ευκαιρία να το πράξει και να μετακομίσει σε μια ομάδα με μεγαλύτερη δυναμική.



Από την άλλη μεριά ο Ηρακλής πετυχαίνει την απόλυτη ανατροπή και θα παραμείνει στην Super League και μάλιστα όπως φαίνεται ενισχυμένος.



Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι δεν πρόκειται για συγχώνευση γιατί και οι δυο πλευρές γνωρίζουν ότι υπάρχει ο κίνδυνος να τους μπλοκάρουν τις διαδικασίες. Έχουν βρει τη νόμιμη φόρμουλά για να υπάρξει αίσιο τέλος και να επιτευχτεί η συμφωνία.



Μέχρι αυτή την στιγμή πάντως και οι δυο πλευρές κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους αλλά θα πρέπει σύντομα να τα ανοίξουν γιατί αρχίζουν να πιέζουν και οι ημερομηνίες.



http://www.theplayer.gr

"