Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Bίντεο: Πρώτη κοινή καλοκαιρινή εξόρμηση για Κανάκη- Λάτσιο- Αρναούτολγου

Την πρώτη κοινή καλοκαιρινή τους εξόρμηση έκαναν ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Λάτσιος και ο Γρηγόρης Αρναούτολγου.














Οι δύο τελευταίοι βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του πρώτου στη Χαλκιδική, ενώ πέρασαν μαζί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, επιβεβαιώνοντας πως και φέτος θα γεμίσουν σελίδες επί σελίδων στα περιοδικά με πόζες on the beach και παιχνίδι με ρακέτες...


Το «τρίο τάκα - τούκα», όπως τους έχει ονομάσει η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα», ένωσε ξανά τις δυνάμεις του μετά την ανάπαυλα του χειμώνα.


Αντώνης, Γρηγόρης και θείος Γιάννης πήραν τις ρακέτες τους και επισκέφτηκαν το βόρειο Αιγαίο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.


Αντί, όμως, να λιάσουν τα κορμιά τους και να «ξεσκουριάσουν» με το μπαλάκι του τένις σε κάποια παραλία, προτίμησαν να πιούν και να διασκεδάσουν σε beach bar όπου εμφανιζόταν ο Στέλιος Ρόκκος!


Αφού ήπιαν τα μοχίτο τους υπό τους ήχους των τραγουδιών του Στέλιου, οι τρεις άνδρες μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και βρέθηκαν στην Χαλκιδική για τα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του Αντώνη Κανάκη.


«Ο Αντώνης τα σπάει τώρα», έγραψε στο Twitter του ο Γιάννης Λάτσιος, που μας παρείχε 24ωρη ενημέρωση για το τι κάνει η παρέα! Μέχρι και φωτογραφία «ανέβασε» ο διευθυντής...














"