Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

BBL: Βερολινέζικη… ανταρσία!

BBL: Βερολινέζικη… ανταρσία!
Να αποδείξει πως στη Γερμανία δεν υπάρχει μόνο Μπάμπεργκ θέλει η έτερη φιναλίστ...


της φετινής BBL Άλμπα, φιλοξενώντας τους πρωταθλητές στην «O2 World Arena» την Τετάρτη, στον δεύτερο τελικό της σειράς.





Οι παίκτες του Κατζούριν θα πατήσουν παρκέ αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να κάνουν μια υπέρβαση άνευ προηγουμένου, στα τρία «ματς μπολ» που θα ακολουθήσουν για τους υπερασπιστές του τίτλου.



Η Μπάμπεργκ από την άλλη πλευρά, θέλει να αποδράσει με το διπλό από το Βερολίνο, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως δεν έχει αντίπαλο εντός γερμανικών συνόρων.



ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ





Και πώς να τρομάξει βέβαια τη μεγάλη αντίπαλο όταν έχει υποστεί τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς στα πλέι οφ, συμπεριλαμβανομένων και των δύο της ημιτελικής φάσης από τη Φρανκφούρτη; Η Άλμπα του Μούλι Κατζούριν καλείται να αφήσει πίσω της τις… αμαρτωλές νύχτες στην «O2 World Arena» και να κάνει επιτέλους τους φιλάθλους της να χαμογελάσουν φεύγοντας από το μεγαλοπρεπές γήπεδο. Απρόσμενα ανταγωνιστική στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του πρώτου τελικού στη «Jako Arena», ξέμεινε στο τέλος από επιθετικές λύσεις και γνώρισε μοιραία – και αναμενόμενα – την ήττα με 90-76, έχοντας ως κορυφαίο της τον πάουερ φόργουορντ Ντέρικ Άλεν με 13 πόντους.



Η Μπάμπεργκ από τη μεριά της θα κατέβει στο Βερολίνο χωρίς άγχος, έχοντας ως «προίκα» το 1-0 από τον πρώτο τελικό, στον οποίο «γκάζωσε» στο τέλος και επιβεβαίωσε όσους προέβλεψαν πως θα νικήσει με διψήφια διαφορά. Οι Χάινς, Γιάκομπσεν και Ρόμπερτς σημείωσαν τους 43 από τους 90 πόντους των πρωταθλητών, που είχαν και πάλι ως «όπλο» την επιθετική τους πολυφωνία, αφού πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο νούμερο πόντων. Η δυσκολία με την οποία πέρασε το εμπόδιο της Άρτλαντ στα ημιτελικά, δίδαξε πολλά την ομάδα του Κρις Φλέμινγκ, η οποία θα κυνηγήσει το 2-0 το βράδυ της Τετάρτης, με σκοπό να κάνει φιέστα μέσα στο «σπίτι» της.





ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεδομένου πως οποιαδήποτε πρόβλεψη για τον νικητή του δεύτερου τελικού είναι πέρα για πέρα παρακινδυνευμένη, θα ποντάρουμε στην πεποίθηση πως οι γηπεδούχοι της Άλμπα θα ξεπεράσουν τους 77.5 πόντους και θα μας δώσουν την απόδοση του 1.81! Με την ίδια λογική θα βάλουμε (και θα βγάλουμε) χρήμα και στην επιλογή πως οι δύο φιναλίστ θα υπερβούν συνολικά τους 155 πόντους παραγωγή. Ίδια η απόδοση, στο 1.81, μόνο στην 10Bet.com!





bettv.gr

"