Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τα χαρακτηριστικά όσων γιορτάζουν σήμερα...

Χρόνια Πολλά!!

Γιορτάζουν σήμερα:
ΕΡΩΤΑΣ (Ερως, Ερωτας)
ΦΕΒΡΩΝΙΑ (Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα, Φευρωνια, Φεβρωνια, Φευρω, Φεβρω, Φεβρα, Φευρα, Φεβρουλα, Φευρουλα, Φευρωνιτσα, Φεβρωνιτσα)


Γενέθλια:
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν την σπάνια δυνατότητα να πραγματοποιούν τα όνειρα τους. λόγοι της επιτυχίας τους, αποτελούν η γνώση του περιβάλλοντος τους και της εποχής που ζούνε καθώς και την ευαισθησία σε τι λειτουργεί και τι όχι. Συνεπώς δεν είναι συντονισμένοι μόνο με τους ανθρώπους και τα γεγονότα αλλά μπορούν να κεφαλαιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Η οικονομική επιτυχία μπορεί να είναι δική τους αν μπορέσουν να βάλουν τις εμπαθείς δυνάμεις τους να δουλέψουν αλλά μπορεί να περάσουν απο οικονομική δυσχέρεια ακόμα και φτώχεια πριν καταλάβουν αυτή την δυνατότητα τους. Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, ζητάνε απο τους άλλους να έχουν πίστη απέναντι τους, γιατί ότι παράγουν ή λένε είναι συχνά πολύ οραματικό. Αυτή η αποδοχή απο μέρους του κοινού τους, είναι βασική για την αυτοεκτίμηση όσων έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα όπως και για την δυνατότητα τους να δουλεύουν και να δημιουργούν. Αυτό περιλαμβάνει,την βασική υποστήριξη της οικογένεια τους που εδραιώνει και σταθεροποιεί την καριέρα τους. Χωρίς αυτή την εμπιστοσύνη και την πίστη, οι ενέργειες αυτών των ατόμων συχνά καίγονται ή λιγοστεύουν οδηγώντας στην κατάρρευση.

Θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα να φιλτράρουν την συναισθηματική συμμετοχή των άλλων γιατί τραβάνε δυνατές θετικές και αρνητικές επιρροές που μπορεί να τους κυριεύσουν τόσο που εσφαλμένα να πιστέψου ότι μπορεί να πηγάζουν μέσα απο τους ίδιους αντί απο εξωτερικές πηγές. Συνεπώς είναι βασικό να καλλιεργήσουν την αντικειμενικότητα και την ευθυκρισία τους προς όφελος της ψυχικής τους ευημερίας. Γενικά η ανάγκη τους να μεγαλώνουν και να τρέφουν τους άλλους δεν περιορίζεται στην οικογένεια τους, στους φίλους και τους συνεργάτες τους αλλά και στο σπίτι, στα αποκτήματα και χρήματα τους τα οποία τους αρέσει να κρατάνε σε μια διαδικασία διεύρυνσης και ανάπτυξης. Είναι έμπειροι στο να βγάζουν αλλά και να επενδύουν χρήματα. Καταλαβαίνουν ότι σε πολλούς τομείς της ζωής, οι μικρές πράξεις φροντίδας και ενδιαφέροντος που κάποιος επενδύει στο παρόν μπορεί να φέρουν μεγάλες μελλοντικές απολαβές.

Οι γεννημένοι στις 25 Ιουνίου μπορεί να είναι πολύ συναισθηματικοί στις σχέσεις τους παρόλο που η αγάπη και το sex κρατούνται αυστηρά προσωπικά και υπό αυστηρό έλεγχο. Αυτό που έχουν τάση να εξωτερικεύουν δημόσια, είναι κοφτερή κριτική και περιστασιακά ξεσπάσματα θυμού και αρνητισμού, ίσως και σκληρής γλώσσας. Επίσης είναι γνωστοί για την ευμετάβλητη διάθεση τους γιαυτό πρέπει να προσέχουν να μην γίνουν δικτατορικοί, επιβάλλοντας τις απόψεις τους ή αποξενώνοντας τους άλλους γιατί μια τέτοια συμπεριφορά θα απομακρύνει όσους χρειάζονται πραγματικά την εμπιστοσύνη τους.

Γεννημένοι στις 25 Ιουνίου: George Orwell, Robert Ventruri, Antonio Gaudi

Δυνατά Χαρακτηριστικά: εμπαθείς, αυθεντικοί
Αδύναμα Χαρακτηριστικά: υπερευαίσθητοι, μελαγχολικοί
Τυχερός Αριθμός: 7

eorti.gr