Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Τι λένε οι άνδρες για να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/609feec44a533cb422f97da8b8fa60d5_M.jpg?t=1307697349Δεν χρειάζεται να εισχωρήσεις στα άδυτα των ανδρικών κύκλων για να μάθεις τα «κόλπα» τους...


Αρκεί απλά να τους ακούσεις να σου μιλάνε.

Δεν χρειάζεται Όσκαρ Α' ανδρικού, ούτε στήσιμο μιας σατανικής πλεκτάνης για να πέσετε θύμα των λόγων ενός άνδρα. Δεν είναι απαραίτητο να σας λέει συνειδητά ψέματα, ούτε να είναι ένα κάθαρμα που επιδιώκει μόνο να σας αποπλανήσει για να ξεστομίσει όλα αυτά τα γελοιωδώς ακραία που συνήθως ακούτε. Χρειάζεται απλά να είναι άνδρας με την ανάγκη να κάνει σεξ μαζί σας.

Το πιθανότερο είναι αυτά που λέει να τα πιστεύει και ο ίδιος εκείνη την ώρα, αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία να δώσετε βάση σε ακριβώς αυτό: εκείνη την ώρα. Την επόμενη μέρα που θα ξυπνήσετε μαζί ή μετά από 2 εβδομάδες, όλα αυτά δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσουν να ισχύουν. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως πρόκειται για ψέματα που ειπώθηκαν επί τούτου. Περισσότερο ενθουσιασμό θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε, αν και η ζημιά που προκαλεί ο υπέρμετρος ενθουσιασμός είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που προκαλούν τα ψέματα.

Τι είναι όμως αυτό που θα ακούσετε να βγαίνει από τα χείλη ενός άνδρα προκειμένου να αποκτήσει αυτό που θέλει; Το Queen έψαξε και σας παραθέτει μια λίστα από αυτά που λένε οι άνδρες για να σας ρίξουν στο κρεβάτι τους/σας. Εσείς, προσπαθήστε να μην είστε καχύποπτη, αλλά να έτοιμη για τις συνέπειες των επιλογών σας.



1. «Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι με άλλη γυναίκα»

Πολύ κλασική ανδρική ατάκα, η οποία σας δίνει το ρόλο της ξεχωριστής, γιατί μόνο εσείς μπορείτε να τον κάνετε να νιώσει έτσι (πώς άραγε;).

2. «Πάνω απ' όλα έχω εκτιμήσει το χαρακτήρα σου και δε μ' ενδιαφέρει να σε ρίξω στο κρεβάτι»

Και μόνο που το λέει, αποτελεί αυτό-κάρφωμα...

3. «Δεν με ενδιαφέρει να κάνω σεξ, αυτό είναι πολύ εύκολο. Για μένα έχει σημασία να επικοινωνώ με την κοπέλα, να τα περνάμε όμορφα, να μπορούμε να συζητάμε και να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο»

Ενώ στην πραγματικότητα θέλει μόνο να κάνει σεξ μαζί σου.

4. «Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου»

Αυτό από μόνο του είναι προκλητικό. Αν το πιστέψετε, είστε πραγματικά ανόητες και σας αξίζει η όποια απογοήτευση.

5. «Μη φοβάσαι είμαι gay»

Έχει αρχίσει να λανσάρεται ακόμα ΚΑΙ αυτό, προκειμένου να βρουν οι γυναίκες ένα κίνητρο να τον κατακτήσουν, ενώ αν ήταν ένας κοινός straight θα έπρεπε να ακολουθήσει τις τυπικές διαδικασίες για να σας κατακτήσει, πράγμα πολύ βαρετό...

6. «Θα σου δείξω κάτι να το λες στις φίλες σου/Είμαι καταπληκτικός εραστής»

Φανταστείτε σε τι κόσμο ζούμε, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να παίρνουμε στα σοβαρά έναν άνδρα που μας τάζει ότι μπορεί να μας ικανοποιήσει σεξουαλικά!

7. «Έχω πληγωθεί, γι' αυτό και δεν μπορώ να εμπιστευθώ εύκολα»

Σας δημιουργεί την εντύπωση του ευαίσθητου, του πληγωμένου, αυτού που ξέρει πολύ καλά πώς είναι να κλαίτε στο μαξιλάρι σας. Δεν φαντάζεστε όμως ότι οι πληγωμένοι είναι ακριβώς αυτοί που για να εκδικηθούν την πρώην, καταστρέφουν όλες τις επόμενες.

8. «Από τότε που σε γνώρισα δεν μπορώ να δω καμία άλλη γυναίκα ερωτικά»

Αυτή η σύγκριση με όλες τις άλλες γυναίκες είναι πραγματικά ακαταμάχητη...Είναι λογικό να πέφτετε σαν τις μύγες.

9. «Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;»

Δεν είναι λίγοι αυτοί που για να σας σαγηνεύσουν, απαριθμούν τα περιουσιακά τους στοιχεία π.χ. κότερα, φουσκωτά, καΐκια, πατίνια, ό,τι έχει ο καθένας εύκαιρο. Το πρόβλημα είναι όταν εσείς επιλέγετε να βρεθείτε στο κρεβάτι του κάθε τέντι μπόι, μόνο και μόνο επειδή έχει κότερο. Γιατί, στην τελική, μπορεί και να μην έχει....

10. «Είσαι ξεχωριστή, καμία σχέση με τις γυναίκες που έχω γνωρίσει»

Για άλλη μια φορά, βλέπουμε το ποντάρισμα στη γυναικεία φιλαρέσκεια. Καμιά δεν μπορεί ν' αντισταθεί σε έναν άντρα που τη βλέπει μοναδική σ' ολόκληρο το σύμπαν.

11. «Για σένα θα χωρίσω»

Σας περικυκλώνει εδώ και καιρό, θέλει να σας αποπλανήσει, αλλά εσείς δεν του κάθεστε με τίποτα γιατί είναι με άλλη. Μέχρι που σκάει το παραμύθι. Μην το φάτε όσο κι αν κλαίει κάτω απ' το μπαλκόνι σας επαναλαμβάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά.

12. «Ο λόγος που δεν έχω σοβαρή σχέση είναι γιατί δεν έχω βρει κάποια που να αξίζει. Μόλις τη βρω όμως θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Η απόλυτη φράση ακόμα και για την πιο δύσκολη γυναίκα της πιάτσας. Οι άνδρες ξέρουν πολύ καλά πως οι περισσότερες θέλουν μια μέρα να γίνουν μάνες. Αν λοιπόν αφήσουν αυτό το ενδεχόμενο ανοιχτό από την αρχή, εσείς κρατάτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως ίσως αυτός να είναι ο «the one»! Μόνο που αυτός είναι ο the one thousand για άλλες χίλιες γυναίκες που όλες ήλπιζαν πως ήταν «η κάποια που αξίζει».

13. «Λοιπόν, το καλοκαίρι θα πάμε μπλα μπλα μπλα, μεθαύριο θα κάνουμε μπλα μπλα μπλα, έχω ένα γνωστό που θα σε βοηθήσει να μπλα μπλα μπλα και του χρόνου θα κάνουμε και το μπλα μπλα μπλα!»

Αν από την αρχή ακούσετε αμέτρητες τέτοιες βλακείες που δηλώνουν κοινό μέλλον, φύγετε μακριά. Είναι όλα ψέματα και συνήθως εσκεμμένα. Κανείς δεν θέλει να κάνει τα πάντα με κάποιον που έχει μόλις γνωρίσει, εκτός αν είναι παρανοϊκός. Σε κάθε περίπτωση, τρέξτε!


queen