Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Οι τζίροι σήμερα

Τρεις είναι οι αγώνες που έχουν πάρει «πάνω» τους αρκετές χιλιάδες ευρώ απόντος σημαντικών αγώνων σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα...







Φαινόμενο που έχει τη λογική του αφού τέτοια εποχή το κουπόνι δεν περιλαμβάνει αγώνες προηγμένων πρωταθλημάτων. Σήμερα οι παίκτες του στοιχήματος διάλεξαν στην πλειοψηφία τους να ποντάρουν στο διπλό της Ίντερ Τούρκου στο τοπικό ντέρμπι με την Τούρκο με την απόδοση του εν λόγω σημείου να έχει ήδη υποχωρήσει μεταξύ άλλων και στην ελληνική εταιρία. Για αυτό και το συγκεκριμένο ματς είναι πρώτο σε τζίρο σήμερα (16/6).









Ακολουθεί σε προτίμηση και… ποντάρισμα ένα παιχνίδι του νορβηγικού πρωταθλήματος, αυτό μεταξύ της Βίκινγκ και της Μπραν. Εδώ παρατηρείται κάτι σπάνιο αφού ναι μεν την πλειονότητα του τζίρου την έχει λάβει το διπλό της Μπραν αλλά και ο άσος δεν πάει πίσω έχοντας πάρει «πάνω» του αρκετά χρήματα.





Το τρίτο σημείο που «βλέπει» ο κόσμος είναι η νίκη της Μπρίνε επί της αδύναμης Άλτα για την 2η κατηγορία της Νορβηγίας. Ο άσος μάλιστα έχει υποχωρήσει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες με την ελληνική να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές. Την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος εξάλλου δεν την κοντράρεις στην έδρα της.



bettv.gr

"