Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ποιός λαός τρώει ληγμένα και δεν ξέρει να βράζει αυγό;

Ποιός λαός τρώει ληγμένα και δεν ξέρει να βράζει αυγό;Αν η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά, η Βρετανίδα νοικοκυρά δεν έχει... καμία σχέση!



Σύμφωνα με έρευνα σε 2.000 καταναλωτές, το 15% έχει σερβίρει φαγητό που έχει πέσει στο πάτωμα, το 10% έχει μαγειρέψει με ληγμένα υλικά, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που κατάφεραν να... δηλητηριάσουν τους καλεσμένους τους!


Η δημοσκόπηση δείχνει πως οι Βρετανοί κάθε άλλο παρά καλοί οικοδεσπότες είναι: ένας στους δέκα μαγείρεψε με ληγμένα, το 13% δηλητηρίασε κατά λάθος κάποιον φίλο του και το 5% έχει ξεπαγώσει τρόφιμα χρησιμοποιώντας το πιστολάκι για τα μαλλιά, το σίδερο για τα ρούχα ή ακόμα και... συσκευή για σολάριουμ!

Κι αν δεν σας φτάνουν αυτά, τότε να σας ενημερώσουμε ότι το 27% έχει καταφέρει να βάλει φωτιά στο σπίτι και το 21% να κάψει τα φρύδια ή τα μαλλιά του την ώρα της γαστριμαργικής δημιουργίας...

Βέβαια, μόνο δημιουργία δεν το λες αυτό που γίνεται στις βρετανικές κουζίνες, όπου -σύμφωνα πάντα με την έρευνα- το βράσιμο ενός αυγού ή μίας πατάτας αλλά και η παρασκευή ομελέτας θεωρείται δύσκολη υπόθεση! Μάλιστα, τα παραπάνω θεωρούνται πιο δύσκολα και από το να φτιάξεις ένα φλαμπέ ή ένα φρικασέ!

Είναι μετά από αυτά να πας σε σπίτι Βρετανού για δείπνο; Α πα πα... Καλύτερα να κάνεις extreme sports να το ευχαριστηθείς κιόλας!



"