Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τα όνειρα των «λατσιάλι»

"http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/99711a480b3af8c05ea43eeb5410faa0_L.jpg?timestamp=1308399031Οι Ιταλοί έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν την Λάτσιο...

της νέας σεζόν με τον Σισέ στο ρόστερ, άσχετα αν ακόμα οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών δεν έχουν επισημοποιηθεί.





Σύμφωνα με το «Calciomercato», οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών είναι σε προχωρημένο επίπεδο και αναφέρονται ξανά τα ποσά των 5,5 εκατ. ευρώ προς τον Παναθηναϊκό και του 1,7 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί καθημερινά πλέον έχουν αναφορές στο θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ και διαρκώς… αλλάζουν τα δεδομένα. Τονίζουν πως ο Λοτίτο, πρόεδρος των «λατσιάλι», περιμένει την παραχώρηση του Φλοκάρι στην Πάρμα για να προχωρήσει σε μεγαλύτερη προσφορά έτσι ώστε να πείσει τον Σισέ να υπογράψει και φυσικά τον Παναθηναϊκό να τον παραχωρήσει.

Από την πλευρά του «τριφυλλιού» τώρα, αυτό που υποστηρίζουν είναι ότι ακόμα οι επαφές είναι σε διερευνητικό στάδιο και πως δεν υπάρχει καμία επίσημη κρούση της Λάτσιο για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Αυτό που προκύπτει για την ώρα είναι ότι οι Ιταλοί προσπαθούν να κλείσουν τη μεταγραφή με όσο το δυνατό μικρότερο κόστος.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η αύξηση που έκαναν στην προσφορά προς τον Σισέ είναι μόλις 200.000 ευρώ, αφού αρχικά φέρονταν να δίνουν 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως όσο περισσότερα χρήματα πάρει η ομάδα τόσο λιγότερα θα μπορούν να δώσουν στον Γάλλο επιθετικό. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να χαλάσει και τη συμφωνία, αφού ο Σισέ δύσκολα θα δεχθεί μια χαμηλή προσφορά, από τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό λαμβάνει 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, χρήματα που γίνονται περισσότερα υπό προϋποθέσεις με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό τώρα, αυτό που θέλουν από την ΠΑΕ είναι να μην παραχωρηθεί ο Σισέ με ποσό μικρότερο των 6 εκατ. ευρώ. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει φτάσει ακόμα επίσημο έγγραφο από τη Λάτσιο που να ζητάει τον ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένο ποσό, φαίνεται ότι θα υπάρξει συνέχεια στο σίριαλ.

Όλα δείχνουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις στο θέμα του Σισέ, με τους Ιταλούς πάντως να επιμένουν ότι θα καταφέρουν να πείσουν τον Γάλλο να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρουν – θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό – και θα τον κάνουν κάτοικο Ρώμης. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Λάτσιο, προσπαθούν πρώτα να πείσουν τον Γάλλο επιθετικό να συμφωνήσει μαζί τους, έτσι ώστε να έχουν ένα ακόμα μέτρο πίεσης προς τον Παναθηναϊκό για να δεχθεί την όποια προσφορά καταθέσουν.

Σε επικοινωνία που είχε το Onsports με τον Ίγκλι Τάρε που σύμφωνα με τους Ιταλούς συνάντησε τον μάνατζερ του Σισέ, Φιλίπ Πιολά στη Γαλλία, ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του σταρ του «τριφυλλιού».

onsports

"