Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Η πρώην τον περίμενε με νίντζα

Η πρώην τον περίμενε με νίντζαΤαξίδεψε από το Illinois για να βρεθεί πάλι στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του και βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ένοπλους νίντζα ...και τη μανία της κοπέλας του.


Ο λόγος για ένα 44χρονο άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος δέχθηκε ένα γραπτό μήνυμα από την πρώην του για να κλείσουν ραντεβού και να ορίσουν ένα κοινό σημείο συνάντησης.

Όπως γράφει και το ρεπορτάζ των Chicago Sun-Times ο άτυχος άνδρας περπατούσε σε έναν έρημο δρόμο και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο της φίλης του, όταν δύο άνδρες με μαύρες στολές και όπλα στα χέρια του επιτέθηκαν. Τον χτύπησαν βίαια στο κεφάλι με όπλα που χρησιμοποιούν οι νίντζα, όπως αστέρια με λεπίδες.

Έντρομος δεν ήξερε τι να κάνει και πώς να προστατευτεί, όταν μπροστά του είδε την κοπέλα του, Katherine M. Casarez, να κρατά και αυτή όπλα. Του επιτέθηκε, χτυπώντας τον στο κεφάλι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο 44χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία έσπευσε στην περιοχή για να ερευνήσει το χώρο. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τρία αστέρια νίντζα, ένα από τα οποία είχε καρφωθεί σε ένα παρακείμενο τηλεφωνικό στύλο

Η 29χρονη Casarez, λίγες ημέρες αργότερα, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή και ένοπλη βία. Η αστυνομία αναζητά και έναν 34χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν συνεργός της κοπέλας σε αυτή την παράξενη επίθεση.

Οι λόγοι για τους οποίους προέβη σε μία τέτοια πράξη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Στο προφίλ της στο Facebook, η κοπέλα γράφει ότι εργάζεται ως νοσοκόμα.

"