Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Τσάβι: Γελάω με τις κατηγορίες για ντόπινγκ



Συνέντευξη στα Μέσα της χώρας του παραχώρησε ο Τσάβι αναφερόμενος στην κατάκτηση του...

Champions League από την Μπαρτσελόνα στις κατηγορίες για ντόπινγκ αλλά και στους μεγάλους του αντιπάλους του της Ρεάλ.



Οι δηλώσεις του Τσάβι στην «Sport»:



Για την σεζόν που πέρασε:



«Ήταν μία θαυμάσια σεζόν. Κατακτήσαμε τρεις τίτλους και παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο. Ειδικά το τελευταίο ματς, τον τελικό του Champions League, το απόλαυσα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Δεν έχουμε ξαναπαίξει τόσο καλό ποδόσφαιρο. Από όσο μπορώ να θυμάμαι, δεν έχω δει ομάδα να αποδίδει τόσο καλά σαν αυτή την Μπαρτσελόνα».



Για τις κατηγορίες περί ντόπινγκ:

«Γράφτηκαν πράγματα που ήταν αντιδεοντολογικά. Όμως μετά από τόσα χρόνια στο χώρο τίποτα δεν με εκπλήσσει. Απλώς χαμογελάω. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους. Να αποδείξουμε και πάλι ότι είμαστε οι καλύτεροι».



Για τις αναμετρήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο:



«Η Ρεάλ του Μουρίνιο δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο που ανταποκρίνεται στα στάνταρ του συλλόγου. Εμείς τους κερδίσαμε σε όλα τα φετινά ματς, εκτός από τον τελικό του Κυπέλλου, παίζοντας ποδόσφαιρο. Η Μπαρτσελόνα βγήκε πιο δυνατή από αυτά που έκανε απέναντί της η Ρεάλ. Στον Μουρίνιο αρέσει αυτός ο ντόρος κι εμείς χρειαζόμαστε κάποιον σαν αυτόν για να μας κρατά ξύπνιους. Η Ρεάλ έχει πολλούς καλούς παίκτες. Τον Ρονάλντο, τον Μπενζεμά, τον Εζίλ, τον Ντι Μαρία, τον Τσάμπι Αλόνσο… Όμως παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο, με περισσότερες ενέργειες. Τις περισσότερες φορές αυτό είναι αρκετό για να κυριαρχήσει σε έναν αγώνα, αλλά απέναντί σε μας όχι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν πρόκειται για κριτική».

Για τον Λιονέλ Μέσι:



«Δεν έχω λόγια για τον Μέσι. Θα συνεχίσει να είναι ο κορυφαίος για όσο παίζει ποδόσφαιρο. Για μένα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Ακόμη και από τον Ντι Στέφανο, τον Πελέ και τον Μαραντόνα».



Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα:



«Ο Πεπ είναι έξυπνος. Ανανεώνει για ένα χρόνο κάθε φορά, γιατί θέλει να δημιουργήσει στον κόσμο το αίσθημα πως πρέπει να νικήσει για να παραμείνει».


theplayer

"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE