Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ελλάδα-Αγανακτισμένοι για... πάντα!

Ελλάδα-Αγανακτισμένοι για... πάντα!
Σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί προβλέπονται για την Ελλάδα από όλους εμάς τους επίδοξους ...




Αστρολόγους που προσπαθούμε όπως και τα δελτία ειδήσεων να παίρνουμε πάντα μετρήσεις από τις κακές και τις πιασάρικες ειδήσεις. Για όσους μάλιστα μελετήσουν με προσοχή την έκλειψη του Ιουλίου αλλά και ακόμη περισσότερο το ΤΑΥ τετράγωνο του Αυγούστου με τον Άρη στον Καρκίνο πολλά τέτοια ενδεχόμενα είναι δυνατόν να ειπωθούν.
Στο δικό μας άρθρο όμως θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σε ένα άλλο παράγοντα αστρολογικής επίδρασης, πιο αισιόδοξο από τα συνήθη δημοσιεύματα μας. Είναι ο παράγοντας των μαζικών κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν στη χώρα μας πρόσφατα και που μόνο τυχαίες δεν μπορούν να θεωρηθούν όπως δείχνει ... ο προοδευτικός χάρτης της χώρας μας…
Στον προοδευτικό χάρτη της χώρας μας λοιπόν που θα τον εξετάσουμε καταρχήν μόνο του βλέπουμε ότι η Σελήνη βρίσκεται στην 1η μοίρα του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι έχει εδώ και ένα μήνα (1 μοίρα το μήνα κινείται η Σελήνη προοδευτικά) μπει σε ένα ζώδιο που ενδείκνυται για τις μαζικές κινητοποιήσεις και την διάθεση του για αλλαγή.

Greece_progressed

Η είσοδος αυτή δεν μπορεί παρά να συνδεθεί στο μυαλό μας με την έναρξη του κινήματος των Αγανακτισμένων και τη λαϊκή συμμετοχή στις συγκεντρώσεις. Ωστόσο η θέση της Σελήνης και η πρόοδος της τους επόμενους μήνες μας κάνει να κάνουμε και άλλες προβλέψεις για το μέλλον της κυβέρνησης και τυχόν κυβερνητική αλλαγή.
Πιο συγκεκριμένα η Σελήνη δείχνει ότι θα προσεγγίσει σε διάστημα επτά περίπου μηνών την προοδευτική θέση του Ουρανού, ενώ δύο μήνες νωρίτερα θα έχει κάνει σύνοδο με τη γενέθλια, όπως δείχνει η συναστρία προοδευτικού και γενέθλιου χάρτη της χώρας.

Greece_progressed_natal

Σε αυτό το διάστημα αναμένεται να κορυφωθεί η ιδεολογική ένταση αυτού ή των όποιων άλλων κινημάτων ξεπηδήσουν μέσα ή παράλληλα με το κίνημα των Αγανακτισμένων. Παράλληλα σε εννιά περίπου μήνες, η ίδια προοδευτική Σελήνη θα κάνει καταρχήν αντίθεση με το προοδευτικό Μεσουράνημα της χώρας και στη συνέχεια σύνοδο με το γενέθλιο.
Αυτό σχετίζεται συμβολικά με το γεγονός ότι η χώρα μας όπως και όλες οι χώρες κάθε 180/540/900 χρόνια, κλπ, έχουν μία αντιστροφή οίκων. Στα πλαίσια αυτά βρίσκονται σε αντίθεση με τον ίδιο τον εαυτό τους και διανύουν το μέγιστο της αλλοτρίωσης τους.
Σήμερα το προοδευτικό Μεσουράνημα τείνει να κάνει αντίθεση με το γενέθλιο Μεσουράνημα της χώρας, δείχνοντας συμβολικά ότι η χώρα έχει απομακρυνθεί σχεδόν στο maximum από αυτό που ξεκίνησε να γίνει. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε, ούτε η Ελλάδα που θέλει η ίδια η Κυβέρνηση, θα μπορούσε κανείς να πει. Είμαστε στην εποχή της μέγιστης αλλοτρίωσης.
Επιπλέον αυτού βλέπουμε τον προοδευτικό Ήλιο της χώρας (ηγέτη) να είναι σε αντίθεση με το γενέθλιο Μεσουράνημα (παράδοση κυριαρχίας;) αλλά και τον προοδευτικό Ερμή να είναι σε αντίθεση με τον προοδευτικό Ουρανό (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έμμεσα ή άμεσα απεύχονται την αλλαγή του status quo) αλλά και να συγκλίνουν σε αντίθεση με το γενέθλιο Μεσουράνημα (υποστηρίζουν την «παράδοση» της χώρας).
Το προοδευτικό Μεσουράνημα της χώρας πάντως θα συνεχίσει να κινείται έτσι μέχρι την κορύφωση της αλλοτρίωσης που θα κάνει σε 5 χρόνια, όταν θα έρθει σε σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο και αντίθεση με το γενέθλιο Ήλιο. Εκεί οι «συντεχνίες», οι «φύλαρχοι», οι «κομματάρχες» και οι «οπλαρχηγοί» φαίνεται ότι θα καταφέρουν να αλώσουν πλήρως την κυβέρνηση της χώρας.
Όμως ο κόσμος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Η πρόοδος της Σελήνης θα αποτελέσει ικανό αντίβαρο τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς θα κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Μεσουράνημα σε 9 μήνες και σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο και αντίθεση με τον Κρόνο σε 12 μήνες. Ο κόσμος φαίνεται λοιπόν ότι θα πάρει ενεργά την κατάσταση στα χέρια του, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την Ελλάδα όπως τη θέλαμε και όπως έχει καταντήσει.
Το γεγονός αυτό σε συνάρτηση με την διέλευση του Ουρανού από τη θέση του Πλούτωνα στον οίκο του Κοινοβουλίου, μπορεί να σχετίζεται με μία εκ βάθρων αλλαγή των κανόνων του πολιτικού παιχνιδιού ή ακόμη και με Συντακτική Συνέλευση.
Από αυτή την άποψη το μαζική κίνημα που ξεκίνησε δεν είναι ένα κίνημα που θα λήξει, όπως θα ήθελαν μερικοί, αλλά ένα κίνημα που μόλις άρχισε. Και η θερμή του περίοδος δεν είναι τώρα, αλλά από το Νοέμβριο και μετά…
Να τελειώσουμε τη μελέτη μας λέγοντας ότι για όσους μιλούν για πτώση της Κυβέρνησης μέσα στο Καλοκαίρι, εκλογές, κλπ, θα ήθελα να επισημάνω ότι παρά τις δύσκολες όψεις που δέχεται η χώρα (Πλούτωνας σε διέλευση από γενέθλιο Δία αλλά και σε τετράγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα), ο Κρόνος για όλο το καλοκαίρι θα μείνει στάσιμος σε θέση τριγώνου με το Μεσουράνημα της χώρας.
Πολλοί που χρησιμοποιούν βεβαίως άλλο ωροσκόπο για τη χώρα ίσως διαφωνήσουν, αλλά, αν όντως μπορούμε να βασιστούμε στις συγκεκριμένες ακμές (και υποθέτω ότι θα το δούμε και στην πράξη), μπορούμε να θεωρήσουμε βάσιμα ότι η κυβέρνηση δε θα κάνει βιαστικές κινήσεις, δε θα κάνει το μοιραίο λάθος κι ότι αντίθετα θα ακροβατήσει με σχετική επιτυχία μέσα από τις Συμπληγάδες.
Αυτό πιθανότατα θα τις δώσει παράταση ζωής τουλάχιστον μέχρι την αντίθεση της προοδευτικής Σελήνης είτε με το γενέθλιο Μεσουράνημα, είτε με το γενέθλιο Ήλιο.

http://www.astrology.gr/
"