Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Γιορτάζετε σήμερα;

Χρόνια Πολλά!!

Γιορτάζουν:
ΑΥΓΟΥΣΤΑ (Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα, Αυγουστα, Αυγουστια, Αυγουστινα)
ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ (Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής, Αυγουστινος, Αυγουστος, Αυγουστης) ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ (Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Ιερωνυμος, Γερωνυμος, Ιερονυμη)
ΛΙΒΥΗ (Λιβύη, Λίβιος, Λίβας, Λιβυη, Λιβιος, Λιβας)

ΜΟΝΙΚΑ (Μόνικα, Μόνα, Μονικα, Μονα)
ΟΡΤΑΝΣΙΑ (Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία, Ορτισιος, Ορτισης, Ορτισια, Ορτανσια)

Γενέθλια:
Όσοι έχουν γεννηθεί στις 15 Ιουνίου, βασίζονται στην γοητεία τους για να του πάει εκεί που θέλουν. Συνεπώς τα κύρια ταλέντα τους απευθύνονται σε και σχετίζονται με άλλους. Έχουν το ταλέντο να κερδίζουν τους άλλους και να κάνουν την γνώμη τους να υπερισχύει. Αυτό που τόσο πολύ θέλουν, είναι να νοιώθουν ότι τους εκτιμάνε και λίγοι απο αυτούς είναι πιο μεθοδική έχοντας μια κρυμμένη ατζέντα, με τα χρήματα να είναι πολύ σημαντικά για αυτούς.

Το να είναι ελκυστικοί με την ευρύτερη έννοια, είναι μεγάλο θέμα για αυτούς που έχουν γεννηθεί στις 15 Ιουνίου. Αν δεν έχουν φυσική καλή εμφάνιση χρησιμοποιούν το μυαλό τους για να σαγηνεύουν και αν αυτό δεν πιάσει χρησιμοποιούν τον λόγο τους, τις γνώσεις και την ανθρώπινη φύση τους για να τραβήξουν την προσοχή. Έχουν τον τρόπο τους να κάνουν το αντίθετο φύλο να είναι εξαρτημένο απο αυτούς και το παιχνίδι απολαμβάνεται συνήθως κι απο τους δύο παίκτες. Είναι άτομα που ειδικεύονται στο να γνωρίζουν τους ανθρώπους, τα όνειρα τους, τις φιλοδοξίες τους και τις βασικές τους ανάγκες αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ξέρουν πώς να χειριστούν αυτές τις γνώσεις.
Συχνά άνθρωποι αυτού του τύπου, που εργάζονται για μια εταιρία μπορεί να είναι μεγάλης αξίας ως προς το ότι προσελκύουν το κοινό προς ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Οι δημόσιες σχέσεις και η διαφήμιση είναι στη φύση τους.

Επίσης είναι έμπειροι στο να καθοδηγούν παιδιά καθώς κατανοούν πλήρως τα νεανικά κίνητρα τους. Γίνονται καλοί γονείς με το μειονέκτημα καμιά φορά να κακομαθαίνουν τα παιδιά τους ή να τα χειραγωγούν με τρόπο απολογητικό και μη συγχωρητικό. Κατέχουν ένα ένστικτο για το πόσο μακρυά μπορεί να σπρώξουν και πότε να κάνουν πίσω, και καθώς περνάνε τα χρόνια γίνονται όλο και καλύτεροι σε αυτό. Σπάνια θα βρεθούν να κυνηγάνε ανήθικους σκοπούς, ίσως γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι το κυνήγι παρά ο ίδιος ο σκοπός. Πάντως, η πραγματική τους ταυτότητα παραμένει μυστήριο, ίσως και για πάντα, όχι μόνο στους άλλους αλλά και στους ίδιους. Είναι καλοήθη αλλά παραμένουν ανοιχτά σε εξωτερικές επιρροές ίσως προς υψηλότερες μορφές συνείδησης και σκέψης.

Γεννημένοι στις 15 Ιουνίου: Mario Guomo, Errol Garner, Edward Crieg


Δυνατά Χαρακτηριστικά: ελκυστικοί, έξυπνοι
Αδύναμα Χαρακτηριστικά: αυταρχικοί
Τυχερός Αριθμός: 6

eorti.gr