Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Νικοπολίδης: Καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό ο Κοστάντσο

" Τύχη και καλή δύναμη εύχεται μέσω...

της εφημερίδας «Sportday»ο Αντώνης Νικοπολίδης στον νέο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Φράνκο Κοστάντσο, τον οποίο θεωρεί καλή λύση. Ο πρώην γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» δίνει συμβουλές στον αντικαταστάτη του και ζητά από τους φίλους της ομάδας να τον στηρίξουν.



Συγκεκριμένα ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε:



Για τον Κοστάντσο: «Είναι καλή λύση, είναι καλή η επιλογή που έκανε η ομάδα. Είναι καλός τερματοφύλακας, με εμπειρία, με αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Είναι ουσιώδης και τον βοηθάει η εμπειρία του σ' αυτό».



Για το τι του εύχεται: «Να έχει τύχη. Και καλή δύναμη. Να είναι μόνον ο εαυτός του, τίποτα παραπάνω. Το ταλέντο το έχει, την εμπειρία την έχει, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Το σημαντικό είναι και ο Ολυμπιακός να έχει το κεφάλι του ήσυχο στη θέση του τερματοφύλακα και ο ίδιος να κάνει καριέρα, να πάρει τίτλους και να διακριθεί στην Ευρώπη. Για τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό να έχει ηρεμία, να υπάρχει σιγουριά στη συγκεκριμένη θέση και αυτή μπορεί να του την προσφέρει ο Κοστάντσο. Και ο ίδιος έχει πολλά χρόνια μπροστά του, διότι οι τερματοφύλακες παίζουν περισσότερα χρόνια».



Για τις διαφορές Ολυμπιακού-Βασιλείας: «Και η Βασιλεία είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νομίζω να αλλάζει κάτι για τον ίδιο. Έχει μάθει στον πρωταθλητισμό κι αυτό θέλει ο Ολυμπιακός. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη κι αυτό επίσης χρειάζεται η ομάδα».

Για το γεγονός ότι οι Αργεντινοί τερματοφύλακες δεν κάνουν καριέρα στο εξωτερικό: «Ας κάνει ο Κοστάντσο την αρχή. Αυτό δεν έχει σημασία, διότι πολλά πράγματα μπορεί να έχουν παίξει ρόλο. Κάποια στιγμή θα καθιερωθεί και θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό ένας ξένος τερματοφύλακας. Δεν έρχεται ξαφνικά από τη Νότια Αμερική, ξέρει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, παίζει χρόνια σ' αυτό. Αυτό θα τον βοηθήσει να μπει πιο γρήγορα στην ομάδα και να βοηθήσει».



Για τον κόσμο: «Πρέπει να τον βοηθήσει και θα το κάνει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Και πρέπει να τον κερδίσει και ο Κοστάντσο, για να κερδίσουν και η ομάδα και ο ίδιος».



Για τη γνώμη του για τη συγκεκριμένη μεταγραφή: «Όλο το πακέτο είναι μία καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό. Είμαι υπέρ της συγκεκριμένης μεταγραφής κι εύχομαι να κάνει καριέρα στην ομάδα ο Κοστάντσο».


theplayer



"