Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Χωρίζει το νιόπαντρο πριγκιπικό ζευγάρι;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/26212fc87dab20e31e05d575f1c4a8cd_M.jpg?t=943912800Οργίασε το διαδίκτυο πως o πρίγκιπας William και η Kate Middleton χωρίζουν...



Πέντε εβδομάδες αφότου πάνω από δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον πριγκιπικό γάμο του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας πρίγκιπα William με την εκλεκτή της καρδιάς του Kate Middleton και στο διαδίκτυο οργίασε η φήμη πως χωρίζουν. Μάλιστα τα εν λόγω άρθρα ανέφεραν και δηλώσεις που έκανε ο πρίγκιπας μετά τον υποτιθέμενο χωρισμό του.

Όλα ξεκίνησαν με έρευνα που έκαναν πολλά blogs και εφημερίδες για το κατά πόσο ισχύουν τα προγαμιαία συμβόλαια στην Αγγλία, αν η Kate υπέγραψε ένα και για το πόσα χρήματα θα κερδίσει αν ποτέ χωρίσει με τον διάδοχο του θρόνου. Έτσι στήθηκε ένα ολόκληρο πλασματικό σενάριο χωρισμού που λόγω του διαδικτύου φυσικά και διαδόθηκε αμέσως.

Πάντως μην ανησυχείτε το πριγκιπικό ζεύγος είναι ακόμη μαζί και την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη άλλη μια κοινή τους εμφάνιση στην Αγγλία στο φιλανθρωπικό gala Absolute Return for Kids.



queen



"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE