Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ιαπωνία: Νίκες για γηπεδούχους

Ιαπωνία: Νίκες για γηπεδούχουςΟκτώ παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι της Τετάρτης …


από το μακρινό πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.









ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΚΑΣΙΜΑ



Βίσσελ Κόμπε: Τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 από την Μοντέμιο Γιαμαγάτα. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησε και δέχτηκε τα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Θα παίξει κανονικά πιθανότατα ο δεξιός χαφ Παρκ (8/1). Αμφίβολος παραμένει ο χαφ Μιχάρα (6/0).



Κασίμα: Πολύ καλή και ορεξάτη πήρε τη νίκη κόντρα στη Γιούμπιλο Ιβάτα με σκορ 2-0. Παίζει ρόλο το γρήγορο τέρμα που πέτυχε στο 6’. Από τη στιγμή που πέτυχε και το δεύτερο στο 64’ χαλάρωσε και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν αναφορές για απουσίες από το σημερινό αγώνα.



Tips

* Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα εντός για την Βίσσελ. Όλα under και 4/5 no goal.

* Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες εκτός για την Κασίμα. 4/5 over.









ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ – ΟΜΙΓΙΑ



Γιούμπιλο Ιβάτα: Μεγάλο το διπλό επί της Κασίβα με 3-0 αλλά την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 από την Κασίμα. Δέχτηκε γρήγορα το πρώτο γκολ και δεν αντέδρασε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε λίγο πιο δυνατά, αλλά όταν δέχτηκε το δεύτερο τέρμα το παράτησε.



Ομίγια: Τα κατάφερε μετά το βαρύ 5-0 από την Καβασάκι και πήρε ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ναγκόγια. Βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 52’, αλλά στη συνέχεια το πάλεψε και μείωσε αρχικά στο 67’ και ισοφάρισε στο τέλος του αγώνα. Τραυματίστηκε και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο αριστερός μπακ-χαφ Φουτζιμότο (11/0).



Tips

* Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες εντός για την Γιούμπιλο. 3/5 over.

* Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε εκτός για την Ομίγια. 4/5 under.









ΚΑΣΙΒΑ – ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ



Κασίβα: Παρέμεινε στην κορυφή μετά το 2-0 επί της Φουκουόκα. Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα πήρε το ματς, καθώς ήταν πολύ ανώτερη από την αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος η Φουκουόκα ανοίχτηκε και δέχτηκε και το δεύτερο γκολ. Λείπουν πάνω από ένα μήνα και δύσκολα θα δώσουν το παρών ο χαφ Μιζούνο (2/0) και ο στόπερ Παρκ (3/1).



Γκάμπα Οσάκα: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα με το 2-1 επί της Γικοχάμα Μαρίνος. Πέτυχε και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο (10’, 26’) και είχε κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα. Από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μέχρι και το τέλος τους αγώνα, έπαιξε πιο χαλαρά και απλά δέχτηκε τη μείωση στο 86’. Τραυματίας ο βασικός χαφ Μιοτζίν (8/0).



Tips

* Μόλις μία ήττα και τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε εντός. Όλα τα παιχνίδια έληξαν over.

* Δύο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε εκτός για την Γκάμπα Οσάκα. Όλα τα παιχνίδια έληξαν over.









ΟΥΡΑΒΑ – ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ



Ουράβα: Κάκιστη εμφάνιση και ήττα με 3-1 εντός έδρας από την Σιμίζου. Δέχτηκε δύο γκολ στο 24’ και στο 64’ και κατάφερε να μειώσει στο 78’, μπαίνοντας έτσι ξανά στο παιχνίδι. Στο 86’ όμως δέχτηκε το τρίτο, και σε γενικές γραμμές η άμυνά της ήταν απαράδεκτη. Αμφίβολος και πάλι ο στόπερ Σπιράνοβιτς (9/0). Τραυματίας ο στόπερ Τσουμπόι( 1/0).



Φουκουόκα: Πήρε επιτέλους τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα μετά το 0-0 με την Βίσσελ Κόμπε, αλλά αμέσως μετά έχασε με 2-0 από την ανώτερη Κασίβα. Δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δέχτηκε το γκολ στο 39’ και μετά ακολούθησε και το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, αφού ανοίχτηκε για την ισοφάριση.





Tips

* Δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε εντός για την Ουράβα. 3/5 under.

* Τέσσερις ήττες και μόλις μία ισοπαλία εκτός για την Φουκουόκα. 3/5 over.









ΣΙΜΙΖΟΥ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ



Σιμίζου: Πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά εκτός επί της Ουράβα με σκορ 3-1. Σκόραρε στο 24’, ενώ είχε τις ευκαιρίες και για δεύτερο μέχρι τη λήξη του πρώτου. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά και πέτυχε το δεύτερο τέρμα στο 64’. Δεν αγχώθηκε με τη μείωση στο 78’ και πέτυχε και το τρίτο στο 86’.



Καβασάκι: Έκτο σερί ματς αήττητη μετά και τη νίκη με 2-0 επί της Χιροσίμα, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή φόρμα. Πολύ ανώτερη της αντιπάλου πέτυχε το πρώτο γκολ στο 35’ και καθάρισε το ματς από το 58’ με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται.



Tips

* Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα πέντε εντός για την Σιμίζου. 3/5 under.

* Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες για την Καβασάκι εκτός έδρας. 3/5 under.









ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ



Τσερέζο Οσάκα: Πιο δύσκολη από ότι δείχνει το τελικό 2-0 αποδείχτηκε η νίκη της κόντρα στην Βεντφόρετ Κοφού. Το πρώτο γκολ το πέτυχε στο 85’ και το δεύτερο στις καθυστερήσεις. Εξαιρετικά αμφίβολος ο χαφ Μουράτα (1/0), όπως και ο τραυματίας χαφ Ινούι (6/1). Επιστρέφει μετά από ποινή ο μπακ Ουεμότο (8/0).



Ναγκόγια: Πέμπτο σερί ματς αήττητη, ωστόσο το 2-2 με την Ομίγια δεν θεωρείται και το καλύτερο. Πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δίκαια πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0. Στο 52’ πέτυχε και το δεύτερο. Τα έχασε όμως όταν δέχτηκε το γκολ στο 67’ και δεν κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα, δεχόμενη και το δεύτερο στις καθυστερήσεις.. Επέστρεψε ο στόπερ Τσιγιστάντα (5/0). Έλειπε στα πέντε προηγούμενα και παραμένει αμφίβολος ο χαφ Γιοσίντα (4/0).



Tips

* Τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα πέντε τελευταία εντός για την Τσερέζο Οσάκα. 4/5 under.

* Αντίθετα, εκτός είναι καλύτερη η Ναγκόγια. Τρεις νίκες και δύο ήττες. 3/5 over.









ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜΑΓΑΤΑ



Χιροσίμα: Δεν τα κατάφερε και δίκαια ηττήθηκε από την Καβασάκι με σκορ 2-0. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε ελάχιστες ευκαιρίες και από τη στιγμή που δέχτηκε το γκολ δεν έκανε τίποτα. Δεν υπάρχουν αναφορές για απουσίες στον αγώνα με την Μοντέντιο.



Μοντέντιο: Μετά από έξι παιχνίδια επέστρεψε στις νίκες, αυτή τη φορά κόντρα στη Βίσσελ Κόμπε με σκορ 2-0. Στο πρώτο μέρος δημιουργήθηκαν λίγες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές. Στην επανάληψη όμως βρήκε δίχτυα στο 53’ και στο 83’ κλείδωσε το ματς. Η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.



Tips

* Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία εντός έδρας για τη Χιροσίμα. 3/5 over.

* Μόλις μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για την Μοντέντιο εκτός έδρας. 3/5 over.









ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ



Γιοκοχάμα Μαρίνος: Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 στην Γκάμπα Οσάκα. Τρομερή η πίεση που δέχτηκε στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με αποτέλεσμα να δεχτεί και τα δύο τέρματα (9’, 26’). Στο δεύτερο ημίχρονο έψαξε το γκολ, αλλά αυτό άργησε και ήρθε στο 86’ όταν όλα είχαν κριθεί. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.



Νιιγκάτα: Για έβδομο σερί παιχνίδι αγνόησε τη νίκη και έμεινε στο 1-1 με την Σεντάι. Στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ παρά τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Στην επανάληψη όμως προηγήθηκε στο 72’, αλλά αμέσως μετά επαναπαύτηκε και δέχτηκε την ισοφάριση στο 90’.



Tips

* Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Γιοκοχάμα εντός έδρας. 3/5 under.

* Τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Νιιγκάτα εκτός έδρας. 3/5 under.









ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολύ ποιοτικότερη η Γιούμπιλο από την Ομίγια σε επίθεση και άμυνα. Ο άσος έχει απόδοση στο 1,84 από την 10bet. Ισοδύναμες οι Κασίβα και Γκάμπα Οσάκα, αλλά σε καλύτερη φόρμα βρίσκεται η πρώτη για αυτό και θα ποντάρουμε στον άσο της Κασίβα με απόδοση 2,18. Άλλος ένας άσος που θα ποντάρουμε είναι αυτός της Ουράβα κόντρα στην χειρότερη ομάδα της κατηγορίας την Φουκουόκα. Η απόδοση του άσου ανέρχεται στο 1,40.



bettv

"