Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Όσοι έχουν γενέθλια σήμερα....

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 6 Ιουνίου έχουν ένα όραμα το οποίο είναι πραγματικά κομμάτι απο τη ψυχή τους. Μπορεί να καθορίσει το
επάγγελμα τους, τις οικογενειακές σχέσεις τους ή το πεδίο σπουδών τους και θα επηρεάσει τα πάντα στη ζωή τους.
Το να συνεχίζουν τα συχνά μακροπρόθεσμα σχέδια τους είναι σίγουρα πρώτη τους προτεραιότητα και συνεπώς μπορεί να είναι μοναχικοί ή ανήμποροι να μοιραστούν σε βάθος με όσους έχουν στενές σχέσεις.

Ο μεγαλύτερο κίνδυνος για αυτούς είναι να τους παρασύρει το όραμα τους στα άκρα γιαυτό πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Είναι άτομα που έχουν λίγο χρόνο για συμβιβασμούς ή για να ψάχνουν το νόημα της ζωής αλλά συνήθως κυνηγάνε σταθερά τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Κάποιοι απο αυτούς φαίνονται μετρημένοι ή ακόμα και συντηρητικοί στην εμφάνιση τους αλλά το πιο πιθανό είναι να έχουν μια πιο ανήσυχη φύση κρυμμένη. Αν πιεστούν απο την κοινωνία ή τις καταστάσεις για να ηγηθούν μια πιο προβλέψιμη ζωή τότε η άγρια πλευρά τους εμφανίζεται σε όνειρα και φαντασιώσεις.

Οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα μπορεί να έχουν μερικά ασυνήθιστα και παράξενα χαρακτηριστικά αλλά οι άντρες της ίδιας μέρας μπορεί να είναι πραγματικά παράξενοι.

Οι πιο επιτυχημένοι απο αυτούς που έχουν γεννηθεί στις 3 Ιουνίου, αναπόφευκτα χρησιμοποιούν τις οραματικές τους ικανότητες για να φωτίσουν και να αναπτύξουν τους ανθρώπους γύρω τους, συχνά μέσα απο έναν μοναδικό τρόπο επικοινωνίας, είτε γραπτό είτε προφορικό.

ΟΙ ιδέες τους λειτουργούν σαν έμπνευση για όσους μπορούν να τους κατανοήσουν. Για να μπορέσουν να κερδίσουν ένα ευρύτερο κοινό πρέπει να μακρηγορήσουν τόσο πολύ για να είναι σίγουροι ότι το μήνυμα τους είναι ξεκάθαρο και δεν υπάρχουν ενδιάμεσα εμπόδια μεταξύ αυτών και του κοινού τους.

Γενικά έχουν την επιθυμία και τον ζήλο να ξαναφτιάχνουν υπάρχουσες κοινωνικές δομές με τον δικό τους τρόπο, για το καλύτερο. Η ελευθερία είναι η λέξη κλειδί για αυτούς.

Γεννημένοι στις 6 Ιουνίου: Thomas Mann, Billie Whitelaw, David R. Scott



Δυνατά Χαρακτηριστικά: οραματικοί, εκφραστικοί, δημιουργικοί
Αδύναμα Χαρακτηριστικά: παρεξηγημένοι, ασταθείς
Τυχερός Αριθμός:6


eorti.gr

"