Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο πιο "καυτός" σεφ του πλανήτη - Βυθίζει τα γυμνά του χέρια μέσα σε καυτό λάδι!

Βυθίζει με απόλυτη φυσικότητα τα χέρια του, σε μία κατσαρόλα με καυτό λάδι και μαγειρεύει τηγανητό κοτόπουλο χωρίς να καίγεται.
Ο 50χρονος σεφ κινείται στα όρια και προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα, σε όσους έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν.

Ο Kann Trichan από την Ταϊλάνδη, με το προσωνύμιο ''Superhands'', είναι κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ και ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής. Είναι μία διασημότητα με τους ντόπιους και τους τουρίστες, να συρρέουν στην υπαίθρια κουζίνα του.

Όταν βάζει τα γυμνά του χέρια μέσα στο καυτό λάδι, αισθάνεται την αλλαγή της θερμοκρασίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν καίγεται. ''Μπορώ να τηγανίσω ρύζι, κοτόπουλο και ότι άλλο επιθυμεί ο πελάτης, μόνο με τα χέρια μου'', δηλώνει ο 50χρονος.

Ο Trichan ανακάλυψε το μοναδικό ταλέντο του, πριν από επτά χρόνια μετά από ένα τυχαίο περιστατικό. Ο πατέρας του μαγείρευε στην εξοχή, όταν ένα φρούτο έπεσε από τα δέντρο και βρέθηκε μέσα στην καυτή κατσαρόλα. Το λάδι πετάχτηκε παντού και κάλυψε το πρόσωπο και τα χέρια του Trichan. Ως δια μαγείας, δεν έπαθε εγκαύματα, ενώ δεν είχε καν κοκκινίλες.

Προς έκπληξη της οικογένειάς του, την επόμενη του ατυχήματος, πήγε κανονικά στη δουλειά του και συνέχισε την καθημερινότητα του.
Το ατύχημα αυτό, στάθηκε η αφορμή για μία καριέρα σε πολλές χώρες, στις οποίες ταξιδεύει και επιδεικνύει το πρωτότυπο ταλέντο του.

Η οικογένεια του δηλώνει περήφανη και τον προτρέπει να συνεχίσει να καταπλήσσει τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή με μοναδικό σκοπό να δοκιμάσουν τα πασίγνωστο κοτόπουλο του Trichan.





"