Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ζήτησε Κόουλ ο Ρέντναπ!

http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/97d2cb9a557206cbef1253d80ebdf238_L.jpgΗ χρονιά δεν κύλησε όπως θα περίμενε ο Τζο Κόουλ που πήγε στη Λίβερπουλ...

με όνειρα που κατέληξαν σε ζωντανούς εφιάλτες αλλά ο Χάρι Ρέντναπ πιστεύει πως μπορεί να «αναστήσει» την καριέρα του 29χρονου μέσου και η διοίκηση της Τότεναμ είναι έτοιμη να πάρει το ρίσκο.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail» ο τεχνικός των «σπιρουνιών» ζήτησε από τον Ντάνιελ Λίβι να κάνει επίσημη πρόταση στην Λίβερπουλ ύψους 3.7 εκ. ευρώ προκειμένου να τους παραχωρήσει τον Τζο Κόουλ. Ο Ρέντναπ είναι πεπεισμένος πως ο επιτελικός μέσος των «κόκκινων» έχει πολλά ακόμα να δώσει απλά έχει σταθεί άτυχος με τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία δύο χρόνια. Για αυτό τον λόγο ο πρώην παίκτης των Γουέστ Χαμ και Τσέλσι θα περάσει από εξονυχιστικές εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ πριν υπογράψει συμβόλαιο με το σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου.






Ο Κένι Νταλγλίς δεν αναμένεται να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αφού όπως φάνηκε και τη φετινή σεζόν δεν τον υπολογίζει ιδιαίτερα. Ο Τζον Χένρι από την πλευρά του μάλλον θα του φορέσει και… κορδέλα και θα τον στείλει «πακέτο» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Βλέπετε ο Αμερικανός ιδιοκτήτης των «κόκκινων» ποτέ δεν κατάλαβε γιατί ο Κρίστιαν Πάρσλοου- πρώην τεχνικός διευθυντής της Λίβερπουλ- προσέφερε συμβόλαιο με υπέρογκες απολαβές και τόσο μεγάλη διάρκεια σε ένα ποδοσφαιριστή με την πτωτική πορεία του Κόουλ.




Η αξία του άσου που φοράει τη φανέλα με το «10» είναι δεδομένη και εφόσον οι εξετάσεις βγουν «καθαρές» θα μετακομίσει εκεί που έπρεπε να πάει ένα χρόνο νωρίτερα. Ίσως εκεί δώσει «απαντήσεις» σε όσους τον θεωρούν «τελειωμένη υπόθεση».




bettv

"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE