Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Μπάρλοου: Ίσως εμπλακώ στον ΠΑΟΚ

Μπάρλοου: Ίσως εμπλακώ στον ΠΑΟΚΑνοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στα κοινά του μπασκετικού ΠΑΟΚ ο Κένεθ Μπάρλοου.. .Ο παλαίμαχος άσσος του «δικεφάλου» έφτασε στην Ελλάδα την Πέμπτη, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον οποίο επικοινώνησε μέσω…Facebook!

«Είχα μια μεγάλη καριέρα 16 ετών αλλά τα καλύτερα χρόνια μου ήταν στον ΠΑΟΚ. Τότε είχαμε όλοι το πνεύμα του πολεμιστή και δημιουργήσαμε το φαινόμενο εκείνης της ομάδας του ΠΑΟΚ. Με την επιστροφή μου στη Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει η αρχή για την εμπλοκή μου με την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ ειδικότερα», είπε αρχικά ο Μπάρλοου, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόταση του Μπάνε Πρέλεβιτς να συναντηθούν:

«Ενθουσιάστηκα όταν δέχτηκα την πρόσκληση με παράξενο τρόπο από τον Μπάνε. Δεν μπορούσε να με βρει και έστειλε μέιλ στο γιο μου στο facebook. Του είπε ότι με ψάχνει, στη συνέχεια μίλησα μαζί του μέσω του Ίντερνετ και ήρθα. Και να θέλω δεν μπορώ. Έχω 800 φίλους του ΠΑΟΚ στο facebook».

Όσο για το τι σκοπεύει να κάνει τώρα; «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα. Όταν προσγειωνόταν το αεροπλάνο έβλεπα αν θυμάμαι κάτι. Θέλω να βγω στους δρόμους, να πάω στο Πανόραμα. Θα ήθελα να δω ξανά όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες. Δε θέλω να φύγω χωρίς να τους δω. Θυμάμαι όλα όσα όμορφα περάσαμε. Έχω στο σπίτι μου φωτογραφίες και βίντεο από την Γενεύη. Ακόμα θυμάμαι τους πανηγυρισμούς τους φιλάθλων».sportaction.gr

"