Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ: Θα περιμένω μέχρι την Τρίτη

"http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/f65014dcf9ad1d8bf9b6c260b5d517a2_L.jpg?timestamp=943912800Ο μοναδικός άνθρωπος μέχρι στιγμής που έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του...


προκειμένου να εμπλακεί με την ΠΑΕ Ηρακλής είναι ο Ανδρέας Παντελή.





Ο Κύπριος επιχειρηματίας μίλησε στο Onsports, τονίζοντας ότι αν δεν ενημερωθεί μέχρι την Τρίτη (21/6) για την απόφαση του Αντώνη Ρέμου, τότε θα αποσύρει το ενδιαφέρον του για τους «κυανόλευκους». Ο Παντελή έδωσε έμφαση στο κομμάτι των οφειλών, διότι σύμφωνα με τον ίδιο όλα τα ζητήματα πρέπει να «τρέξουν» λίαν συντόμως...

-Θεωρείτε ότι ο Ηρακλής έχει μείνει πίσω, όσον αφορά την επόμενη του μέρα;

«Όσο περνάει ο χρόνος, τα περιθώρια να σώσουμε την ομάδα μειώνονται σημαντικά. Αυτοί με κάλεσαν να κάνω μια προσπάθεια, αλλά από ότι φαίνεται πραγματοποιούν σπασμωδικές ενέργειες. Ο καθένας κάνει τη δική του πολιτική».


-Ο κ. Ρέμος πιστεύετε ότι θα απαντήσει εντός των ημερών για να ξεκαθαρίσει το μέλλον της ομάδας;

«Περίμενα αυτές τις μέρες πως θα αναλάμβανε τις ευθύνες που του αναλογούν. Θεωρώ ότι έχει περάσει αρκετός χρόνος και η καθυστέρηση των αποφάσεων είναι χαρακτηριστική. Εγώ θα περιμένω μέχρι την Τρίτη, αν δεν υπάρξει ανταπόκριση θα πάψει να υφίσταται το ενδιαφέρον μου για τον Ηρακλή».


-Τα χρέη της ΠΑΕ είναι τεράστια. Πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε, αν εμπλακείτε;

«Σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά χρέος όλων είναι να κάνουν την προσπάθεια τους, καθώς κακά τα ψέματα με βάση τις αποφάσεις που υπάρχουν σήμερα ο Ηρακλής βρίσκεται στη Football League. Απλά αν η ομάδα αγωνιστεί στη Super League, τότε θα είναι ελαφρώς βελτιωμένη η κατάσταση, καθώς τα έσοδα είναι πιο πολλά».


onsports

"