Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πώς θα αναγνωρίσετε την απιστία

Πώς θα αναγνωρίσετε την απιστίαΥπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι κάποιος μπορεί να σας απατά αλλά συνήθως δεν .. .θέλετε να το πιστέψετε. Διαβάστε κάποιες από αυτές αλλά, προσοχή, μη βιαστείτε να κατηγορήσετε το/τη σύντροφό σας χωρίς να είστε 100% σίγουροι.

Όταν κάποιος απατά αλλάζει:

Η συμπεριφορά του: Θυμώνει εύκολα με εσάς, αρνείται να συζητήσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη σχέση, δεν σας παρακολουθεί όταν μιλάτε, είναι απόμακρος ή επικριτικός μαζί σας. Λέει ψέματα. Βαριέται να κάνει πράγματα που κάποτε απολάμβανε να κάνει μαζί σας όπως να κανονίσει διακοπές ή να γιορτάσει κάποια σημαντική επέτειο. Απαιτεί περισσότερο χώρο ή περισσότερη ελευθερία στη σχέση σας ή προτείνει να απομακρυνθείτε για να διερευνήσει το μέλλον της σχέσης σας.

Η εξωτερική του εμφάνιση: Γίνεται πιο προσεγμένη, κάνει δίαιτα, γυμναστήριο, ή δοκιμάζει πιο μοντέρνα κουρέματα, κάνει μεταμοσχεύσεις μαλλιών ή βαφές.

Το σεξ: Μειώνεται ή παρατηρείται απότομη αύξηση του ενδιαφέροντος για σεξ μαζί σας.

Η διαχείριση των οικονομικών του: Παρατηρείτε αυξημένους λογαριασμούς πιστωτικών καρτών για αγορές ή ανακαλύπτετε αποδείξεις κοσμηματοπωλείων, ανθοπωλείων, εστιατορίων ή ξενοδοχείων. Οι λογαριασμοί των πιστωτικών καρτών ή του κινητού του τηλεφώνου στέλνονται στην διεύθυνση της εργασίας του ή στη διεύθυνση του πατρικού σπιτιού. Όταν ερωτηθεί, συνήθως δικαιολογεί τα αυξημένα του έξοδα με τρόπους δύσκολους να ελέγξετε (δανεισμός σε φίλο, επισκευή αυτοκινήτου, κ.ά.).

Το ωράριό του: Απουσιάζει από το γραφείο του πολλές φορές ή από το σπίτι με τη δικαιολογία ότι εργάζεται μέχρι αργά.

Ο τρόπος που χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο: Επειδή οι κλήσεις ελέγχονται αποκλειστικά και μόνο από τον κάτοχό του, η αποστολή και η αποδοχή μηνυμάτων γίνεται οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να είναι αντιληπτές, κ.ά. χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο το κινητό του. Λαμβάνει πολλά γραπτά μηνύματα και κλείνει τον ήχο των γραπτών μηνυμάτων για να μη γίνονται αντιληπτά. Έχει κλειστό συχνά το κινητό και δικαιολογείται ότι το είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο, δεν είχε σήμα, μπαταρία ή μονάδες. Σβήνει τις εισερχόμενες ή εξερχόμενες κλήσεις. Απομακρύνεται από τον χώρο όταν μιλάει στο κινητό τηλέφωνο ή όταν λαμβάνει γραπτό μήνυμα σε αυτό

Η χρήση του υπολογιστή του: Παρατηρείται αύξηση στη χρήση του υπολογιστή και αφιερώνει πολύ χρόνο, μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Δημιουργεί προσωπικό κωδικό πρόσβασης.

Το μυστικό

Αν ανακαλύψετε ότι ο/η σύντροφός σας σάς απατά ο χωρισμός είναι η τελευταία κίνηση στη διαχείριση μιας συζυγικής κρίσης και όχι η πρώτη. Χρειάζεστε το χρόνο για καταλήξετε σε μία τέτοια απόφαση.

"