Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Γουίμπλετον: Εύκολα τα βαριά χαρτιά

http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/46e37ace68390fccbadd599e6bf27a20_L.jpgΤην 1η μέρα του Γουίμπλετον ρίχνεται στη «μάχη» και ο τελευταίος…


«κατακτητής» του, Ράφα Ναδάλ, όπως και οι Τσίλιτς, Μονφίλς, Ντελ Πότρο. Τα παιχνίδια αυτά θα τα… προσεγγίσουμε, αλλά με διαφορετικό τρόπο.





Κι αυτό, γιατί –όπως ήδη θα έχετε καταλάβει όσοι ποντάρετε στο τένις- οι αποδόσεις στις απλές νίκες τους, τουλάχιστον στην αρχή, δεν αποφέρουν ούτε ευρώ, ακόμη κι αν ποντάρεις πενηντάευρω!



Γραφικό, αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Κι εδώ που τα λέμε, πόσο να δίνει η νίκη του Ναδάλ επί κάποιου Μάικλ Ράσελ; Ακόμη και το 3-0 δίνει μόλις 1,18. Καλύτερα να ποντάρουμε στο ότι το Νο1 στον κόσμο θα πάρει εύκολα τα σετ (συνεπώς να μην υπάρξει τάι μπρέικ σε κανένα από αυτά) που έχει απόδοση 1,25!



Στο διπλανό κορτ, ο φορμαρισμένος Γκαέλ Μονφίλς είναι το μεγάλο φαβορί να περάσει τον Ματίας Μπάχινγκερ. Είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στα πρόσφατα τουρνουά πριν το συγκεκριμένο Γκραν Σλαμ και θαρρώ πως θα προκριθεί, δίχως να χάσει σετ. Το 3-0 υπέρ του Γάλλου πληρώνει με 1,57.



Χωρίς πολλές πολλές αναλύσεις, το 3-0 του Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο επί κάποιου… Τσιπόλα (ομολογώ ότι δεν τον έχω δει, ούτε τον έχω ακούσει ξανά) έχει απόδοση 1,30. Δεν νομίζω να με απογοητεύσει ο Αργεντινός!



Στα ειδικά στοιχήματα θα αναζητήσουμε και την αναμέτρηση του Μάριαν Τσίλιτς. Κι αυτό, γιατί στο απέναντι φιλέ θα βρίσκεται ο Ιβάν Λιούμπισιτς. Πολύ καλός και υπολογίσιμος ο Κροάτης, που δίνεται αουτσάιντερ με απόδοση 2,57. Αξίζει ένα μικρό bet, αλλά για μεγαλύτερη σιγουριά καλύτερα να ποντάρουμε το over 3,5 σετ, με απόδοση 1,44.





*Για όσους θέλουν να ποντάρουν σε απλές νίκες των τενιστών, καλές επιλογές είναι αυτές των Ζουλιάν Μπενετό (στο 1,44 επί του Μπεμελμανς) και του Κάμκε (στο 1,53 επί του Κάβτσιτς).



bettv

"