Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Γιορτάζετε σήμερα;

Χρόνια Πολλά!

Γιορτάζουν:

ΖΗΝΑΣ (Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια, Ζηνας, Ζενας, Ζενος, Ζηνα, Ζενα, Ζενια)
ΕΥΣΕΒΙΟΣ (1) (Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ευσεβιος, Ευσεβης, Ευσεβεια, Σεβη, Ευσεβουλα, Σεβουλα)




Γενέθλια:
Οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι στις 22 Ιουνίου αντιλαμβάνονται τη ζωή με την έννοια του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Έλκονται απο τη ζωή και τους είναι δύσκολο να αντισταθούν στον πειρασμό ενός συναρπαστικού ταξιδιού, μια ίντριγκας ή ενός κρυφού έρωτα. Οι πιο κλειστοί απο αυτούς, είναι ήσυχοι και ντροπαλοί με μια απαλή, ρομαντική συμπεριφορά που όμως δεν φανερώνει τι νοιώθουν.

Όταν είναι ερωτευμένοι ή ψάχνουν για μια καινούργια περιπέτεια, αποστασιοποιούνται απο τα εγκόσμια. Δυστυχώς, μετά απο κάποιες απογοητεύσεις, αρχίζουν να σκληραίνουν και να αποκόβονται απο τους αγαπημένους τους, με το να γίνονται πιο κλειστοί στα κίνητρα και τις πράξεις τους. Ο κίνδυνος είναι ότι όσο τα χρόνια περνάνε αυξάνουν σταδιακά την απομόνωση τους σε έναν ονειρικό κόσμο όπου διαχέουν αναμνήσεις με ακόμα περισσότερο ρομαντισμό απο ότι έκανα κάποτε στα ίδια γεγονότα που ανακαλούν.

Σπάνια καταλαβαίνουν πόσο βαριά είναι η ανάγκη τους να ελέγξουν το συναισθηματικό τους περιβάλλον και οι φαντασιώσεις του είναι τόσο έντονες που μπορούν να επηρεάσουν τα πραγματικά γεγονότα. Οι πιο ανεπτυγμένοι θα θελήσουν να μαζευτούν στο ΄εγώ΄ τους και να αναπτύξουν μια υψηλότερη μορφή συνείδησης κάτι που θα γίνει μόνο μέσω εξάσκησης, παρατηρώντας τι συμβαίνει γύρω τους και απο στιγμή σε στιγμή, ώστε να σταματήσουν να επαναλαμβάνονται. Επειδή τα συναισθήματα τους είναι πολύ έντονα, οι άνθρωποι γύρω τους αντιλαμβάνονται κατευθείαν τι περιμένουν απο αυτούς και τι είναι απαγορευμένο.

Πάντως με το να χτίζουν αόρατα όρια και να αφήνουν ανοιχτές αόρατες πόρτες μπορούν και ασκούν επιρροή στους αγαπημένους τους.

Γεννημένοι στις 22 Ιουνίου: Meryl Streep,Billy Wilder, Mike Todd

Δυνατά Χαρακτηριστικά: ρομαντικοί, δημοφιλείς
Αδύναμα Χαρακτηριστικά: αφελείς, μη ρεαλιστικοί
Τυχερός Αριθμός: 4


eorti.gr