Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Και οι επώνυμες έχουν κυτταρίτιδα!

Φλοιό πορτοκαλιού νομίζαμε ότι είδαμε, μόλις αντικρίσαμε τα πόδια της Christina Aguilera…



















Η τραγουδίστρια με μια της κίνηση, η οποία βοηθήθηκε και από την κοντή και… κλαρωτή φουστίτσα που επέλεξε να φορέσει, «αποκάλυψε» τις ατέλειες των κάτω άκρων της, τις οποίες απαθανάτισαν δεκάδες φωτογράφοι που βρίσκονταν στο σημείο.


Η ξανθιά ντίβα εμφανίστηκε σε εκδήλωση εμπορικού κέντρου του Los Angeles, όπου κατέφθασε μες στην καλή χαρά. Λίγα λεπτά μετά την θερμή υποδοχή του κοινού προς το πρόσωπό της, κάθισε σταυροπόδι στην θέση που προοριζόταν ειδικά για εκείνη, προκειμένου (βασικά) να αναδείξει τις πανύψηλες Christian Louboutin γόβες της.


Τις γόβες, όντως τις ανέδειξε. Απλά μαζί με αυτές, φάνηκαν και τα αποτελέσματα της όχι και τόσο υγιεινής διατροφής της, η οποία μάλλον περιλαμβάνει τα πιο παχυντικά φαγητά και οπωσδήποτε γλυκά, η σταρ της ποπ έβγαλε στην φόρα όχι τα άπλυτά της, αλλά την κυτταρίτιδά της, η οποία όχι μόνο δεν ενθουσίασε, αλλά προκάλεσε και την... χολή των Μέσων, που ως γνωστόν δεν… θέλουν και πολύ.


«Τι θα έλεγες να κόψεις την ζάχαρη ή να σταματήσεις να τρώς για ένα διάστημα τόσο πολύ;», έγραψαν ιστοσελίδες του εξωτερικού. Πολύ ευγενικό… Είναι βέβαια γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα, η Aguilera έχει πάρει κιλά, αλλά και αυτό το πράγμα δεν το περιμέναμε…


Πάντως, όταν έχεις πάρει βάρος και εμφανίζεσαι με κοντή φουστίτσα, τιγρέ εφαρμοστό πουκάμισο και … κόκκινο σουτιέν, το οποίο μάλιστα φροντίζεις να αφήσεις να φανεί κιόλας, ε τότε μην περιμένεις και αντίδραση πολύ διαφορετική από το… «κράξιμο».










"