Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Πιο κοντά σε Κάμπελ η Βίλα

Πιο κοντά σε Κάμπελ η ΒίλαΤο φαβορί για την απόκτηση του Ντι Τζέι Κάμπελ…


είναι η Άστον Βίλα, η οποία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του.
Ο νέος τεχνικός των «χωριατών» Άλεξ ΜακΛις φέρεται να έχει κάνει ήδη το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με την απόκτηση επιθετικού να είναι στις πρώτες του προτεραιότητες.

Και ο επιθετικός της Μπλάκπουλ που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του.

Η τιμή του, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας , έχει πέσει στα 1,2 εκατ. λίρες, ποσό το οποίο δεν είναι απαγορευτικό για τη Βίλα και το οποίο η διοίκηση της είναι έτοιμη να προσφέρει τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα πάντα με τα αγγλικά δημοσιεύματα. Ο ΜακΛις έχει στη διάθεσή του μεταγραφικό μπάτζετ ύψους 35 εκατ. λιρών, αλλά θέλει να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα τα χρήματα που θα ξοδέψει για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Μετά την απόκτηση επιθετικού σειρά παίρνει η ενίσχυση των μετόπισθεν, με τις περιπτώσεις του Άλαν ΜακΓκρέγκορ (Ρέιντζερς) και Σέι Γκίβεν (Μάντσεστερ Σίτι) να έχουν το προβάδισμα για τη θέση του τερματοφύλακα. Το πόστο κάτω από τα δοκάρια έμεινε «ορφανό» μετά την αποχώρηση του Μπραντ Φρίντελ και την ένταξή του στην Τότεναμ.

Παράλληλα η Άστον Βίλα εξακολουθεί να έχει στο «στόχαστρό» της τον Γουές Μπράουν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ΜακΛις να πιστεύει αρκετά στις δυνατότητες του 31χρονου διεθνή Άγγλου αμυντικού.




bettv

"