Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο άντρας μου ο ναυτικός

Ο άντρας μου ο ναυτικόςΕντάξει, μπορεί να μην είναι ναυτικός, αλλά μπορεί να είναι αναγκασμένος να ζει μακριά σας...


Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μερικά ζευγάρια είναι αναγκασμένα να ζουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Συνήθως η φύση του επαγγέλματος του συζύγου απαιτεί αυτός να βρίσκεται κάπου αλλού και όχι στο κανονικό σπίτι της οικογένειάς του. Μπορεί για παράδειγμα να είναι ναυτικός, να ασχολείται με τουριστικά επαγγέλματα ή να του είναι πιο εύκολο να βρίσκει δουλειά κάπου μακριά από το σπίτι του.

Η περίπτωση αυτή δεν είναι ιδιαίτερα σπάνια, ωστόσο οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Οι μεν χαίρονται που είναι μακριά από το σύντροφό τους και απολαμβάνουν την ελευθερία τους, περνώντας τον χρόνο τους όπως ακριβώς θέλουν. Οι δε κάνουν υπομονή, προσπαθούν να μην το σκέφτονται και καρτερούν την ώρα και τη στιγμή που θα βρεθούν και πάλι με το σύζυγό τους.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε, καθώς στην πρώτη περίπτωση μπορεί να φτάσετε στο σημείο να μην τον επιθυμείτε καν τριγύρω σας ακόμα κι όταν θα μπορεί να βρίσκεται εκεί. Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί να βρεθείτε σε τόσο θλιβερή θέση από τη στεναχώρια σας που να μην μπορείτε να απολαύσετε ούτε το λίγο χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας με τον άνθρωπό σας.



queen.gr

"